Se schimbă totul în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Mărturia care dă lucrurile peste cap, după ce artista s-a trezit din comă

By

Detalii cutremurătoare despre cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Venea vânătă la spectacole

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a suferit un accident la începutul lunii mai, în urma căruia a intrat în comă pentru trei săptămâni. Aceasta a căzut pe scări, după care au trecut 8 ore în care a stat acasă în stare critică, inconștientă și a fost îngrijită de soțul ei. Ulterior, soacra sa a fost cea care a cerut ajutor. Până acum, cazul artistei a atras atenția autorităților care încearcă să descopere adevăratul motiv care a adus-o în starea din prezent. Există mai multe ipoteze, iar unul dintre pricipalii vinovați este chiar soțul acesteia. Apropiații spun că acestea ar fi agresat-o mai mereu.

Detalii cutremurătoare despre cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Venea vânătă la spectacole

Inițial, soțul Mariei Nicoară a avut rolul de martor. Ulterior, a devenit principalul suspect și este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor. De curând, o colegă de a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a rupt tăcerea și a declarat că artista a fost agresată de soțul ei. Maria nu ar fi recunoscut niciodată în mod direct că a fost bătută, dar susținea că soțul ei este agresiv și vorbea mereu despre divorț. În plus, ea ar fi avut de mai multe ori vânătăi pe corp.

„Da, am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare. Nu mi-a spus clar că a bătut-o Nicoară, dar mi-a spus că era foarte violen. Jur că mi-a spus asta! Nu vorbea mereu despre ce i se întâmplă. Mi-a spus de divorț și am sfătuit-o să pună punct.”, a spus una dintre colegele mezzosopranei

Familia mezzosopranei a declarat că soțul Mariei i-ar fi dat termen să părăsească locuința în vară. Cu toate acestea, artista refuza să renunțe la tot ce agonisise acolo, având în vedere că toate economiile ei au fost investite în acea locuință, de care nu s-a bucurat prea mult, deoarece relația lor s-a răcit considerabil și au apărut problemele.

Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă la sfârșitul lunii mai. Deși medicii erau rezervați în ceea ce privește starea ei de sănătate și nu făceau publice prea multe detalii, aceștia au explicat acum că începe să dea semne că se simte mai bine. Astfel, mezzosoprana a fost deconectată de la aparate și respiră singură. În plus, a început să deschidă ochii și chiar reacționează la stimuli.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News