Smiley a vorbit pentru prima dată despre copil şi nuntă.

By

 

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de trei ani, dar rare au fost momentele în care publicul i-a văzut împreună. De când cu pandemia de coronavirus, cei doi și-au surprins fanii în repetate rânduri, în ultima perioadă, cu imagini în care apar împreună.

Recent, Gina a fost cea care a împărtășit o amintire cu fanii, în care era strânsă la piept de Smiley. Secțiunea de comentarii a fost umplută de inimioare, felicitări și complimente.

”Băiat norocos, ai grijă de muza ta!/ O poza superbă! Sa fiți fericiți, simpaticilor/ Cel mai frumos cuplu sa va țina!!/ Asa da, va admir foarte mult, sunteți superbi împreună”, sunt doar câteva dintre mesajele primite.

Smiley a vorbit pentru prima dată despre copil şi nuntă. „Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții de viață pe care, de multe ori, nu avem timpul și înțelepciunea să le înțelegem. Ei mereu știu să exprime esența. Eu mereu m-am înțeles bine cu copiii, am o relație foarte firească și naturală cu ei, poate și pentru faptul că și eu sunt un copil mai mare, în sufletul meu, și ei simt asta”, a spus Smiley.

„Rolurile noi pe care le dobândim în viață vin organic, nu când le programăm sau când spunem noi că suntem sau nu pregătiți. Eu zic să ne bucurăm de viață și de tot ce ne oferă ea zi de zi, că de cele mai multe ori, ne depășesc proiecțiile”, a mai declarat cântăreţul pentru Libertatea.

Gina Pistol i-a făcut iubitului său, recent, o declarație emoționantă de dragoste în direct.

„Sunt de 3 săptămâni în izolare, dar nu mă plictisesc. Nu-mi lipsește nimic. La un moment dat o să-mi fie dor de colegi, de ceea ce făceam. Ce crezi că mă enervează cel mai tare la colegul de izolare? Că este dezordonat. Mai este din pulpa de curcan în frigider. Aia de ieri. Crezi că îți gătesc zilnic? Azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi a dispărut. Auzi, te iubesc! Hai acasă!”, a fost mesajul Ginei Pistol.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News