Mezina familiei Morar, Roua Ilia, a fost botezată. Ce cadou a oferit prezentatorul fiecărui invitat, la plecare:

By

Familia Morar și-a botezat ieri mezina familiei pe nume Roua Ilia. Invitații au plecat acasă cu un cadou personalizat care să le amintească de botezul fiicei lui Mihai Morar.

Mihai Morar și-a botezat ieri mezina familiei, pe nume Roua Ilia, iar invitații care au fost prezenți la marele eveniment din casa familiei Morar nu vor uita prea curând de botezul micuței Roua.

Fericiții părinți le-au oferit invitaților o amintire de la botez cu totul nemaipomenită. Familia Morar a ales să ofere fiecărui invitat o cană cu un mesaj personalizat: „Tu ești oceanul dintr-o picătură. Tu ești Roua!”.

Mihai Morar și soția sa au ales să o creștineze pe micuța Roua pe 29 septembrie, când se celebrează Ziua Inimii. Astfel, botezul micuței Roua a avut o însemnătate și mai mare.

„Azi, de Ziua Inimii, se botează Roua. 💧🙏”, este mesajul emoţionant transmis de Mihai Morar pe Instagram.

Părinții nu au ținut să își asoreteze ținutele, în centrul atenției fiind micuța botezată care a fost îmbrăcată într-o rochie de culoare albastru deschis.
Gemenele familiei au purtat rochițe negre cu imprimeuri florale, însă rochiile nu au fost identice.

Părinții au optat pentru o ținută clasică. Mihai Morar a ales să poarte un costum negru cu pantofi sport, în timp ce soția lui, Gabriela, a purtat o rochie în culorile verde și negru.

Mihai Morar este căsătorit cu Gabriela, de 13 ani și împreună formează o frumoasă familie. Soții mai au două fete gemene, pe nume Mara și Cezara, în vârstă de aproape 11 ani.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News