Cu cine formează un cuplu Cleopatra Stratan. Au negat totul până acum

By

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai în vogă artiste din România. Încă de mică, adolescenta s-a bucurat de un mare succes după lansarea piesei „Ghiță”, care a consacrat-o. În ultima vreme a scos mai multe piese care au ocupat primele locuri în preferințele românilor și totul merge ca pe roate în cariera ei. Mica Cleopatra, care căra după ea o valiză în prima ei piesă, s-a transformat acum într-o adevărată domnișoară, care are chiar și un iubit. Deși până acum negau că formează un cuplu, iubitul său a recunoscut totul.

Cu cine formează un cuplu Cleopatra Stratan. Au negat totul până acum

Deși au existat mai multe voci care spuneau că Edward Sanda și Cleopatra Stratan ar forma un cuplu, cei doi au negat acest aspect. De curând, cântărețul a recunoscut că este iubitul Cleopatrei. La început au colaborat doar în plan profesional și erau prieteni buni, dar acum, lucrurile au evoluat între ei.

Artistul a mărturisit că nu erau împreună la momentul în care apăruseră unele zvonuri, dar simțeau că va fi ceva mai mult între ei din felul în care se comportau unul cu celălalt. După ce au lansat împreună o piesă ce s-a bucurat de un mare succes, au continuat să vorbească și destinul i-a făcut să se îndragostească și să ducă relația lor de prietenie la un alt nivel. Artistul a mărturisit că lucrurile merg foarte bine, se potrivește perfect cu Cleopatra și că ea este tot ceea ce și-a dorit el vreodată.

„Oricum vorbeam destul de mult si des, așa ca ne-am apropiat așa inevitabil. Am simțit ca avem foarte multe chestii în comun. Avem o conexiune foarte, foarte frumoasă împreună și suntem chiar la fel în gândire. Tot ceea ce am cautat eu vreodată, văd în ea. E chiar ce căutam eu.”, a declarat cântărețul.

Din păcate, cei doi nu se pot întâlni acum din cauza pandemiei de coronavirus. Edward a precizat că îi mai despart doar câteva zile, deoarece pe 30 iunie se ridică starea de urgență din Chișinău, acolo unde locuiește Cleopatra.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News