Ce s-a întâmplat după ce Cristina Bălan a fost bruscată de doi polițiști locali, în parc, unde copiii ei s-au urcat pe tobogan:

By

Cristina Bălan, fosta castigatoare de la Vocea Romaniei, a trecut prin momente cumplite in urma cu putin timp.

Cristina Bălan, fosta castigatoare de la Vocea Romaniei, a trecut prin momente cumplite ieri. Cântareata a povestit toata intamplarea pe retelele de socializare. Artista era in parc cu cei doi copii ai ei, care au Sindromul Down, cand cei mici au fugit spre locul de joaca. Chiar daca acesta sunt in continuare inchise, copiii Cristinei au vazut alti pici jucandu-se acolo și s-au strecurat pe sub banda pusa de politia locala.

La putin timp a aparut paznicul parcului si doi politisti locali. Acestia au somat-o pe Cristina Bălan să părăsească locul de joacă. Atunci când artista i-a rugat sa aiba putina rabdare, acestia ar fi bruscat-o. Nimeni nu a inteles ca are de a face cu doi copii cu nevoi speciale. Mai mult, cei doi s-au si speriat cand si-au vazut mama trasa de maini de politisti. Toata intamplarea s-a desfasurat intr-un parc din sectorul 4 al Capitalei.

Cristina Bălan a rămas marcata de aceasta intamplare. Artista a decis sa povesteasca totul, pentru ca i s-a parut ca politistii locali au fost inumani. Nu au inteles ca este mama de copii cu nevoi speciale. Mai mult, politista i-a spus ca nu este in stare sa isi educe copiii. Traumatizata de intamplare, fosta castigatoare de la Vocea României a dorit sa impartaseasca tuturor cunoscutilor situatia in care s-a aflat.

Mesajul primit de Cristina Bălan
„Bună dimineaţa, într-adevăr! Am adormit în România şi m-am trezit prin Germania. Vă las aici un gest omenesc pe care l-a făcut un om politic, care e în măsură să schimbe lucruri. N-am intenţia de a ridica în slăvi un gest care ar trebui să fie normalitate oriunde şi nici nu vreau capul lui Moțoc, dar doresc să schimbăm puţin interacţiunea dintre reprezentanţii legii şi cetăţenii oneşti. Avem nevoie de ajutor, când intrăm în situaţii dificile, nu de hărţuire. Când omul nu face cu rea voinţă un lucru, cred că trebuie ajutat, nu pedepsit. Când sunt copii la mijloc, trebuie respectaţi. Felicitări, domnule Daniel Băluță, pentru luarea de poziţie şi pentru discuţia constructivă pe care am avut-o!”, a scris artista.

Buna dimineata, intr-adevar! Am adormit in Romania si m-am trezit prin Germania. Va las aici un gest omenesc pe care…

Publicată de Cristina Bălan pe Vineri, 19 iunie 2020

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News