Livian a făcut anunțul când nimeni nu se mai aștepta: „Cu ocazia împlinirii a 11 luni de relație…” Ce se întâmplă între el și Bianca?

By

Livian și Bianca le-au pregătit o surpriză de proporții celor ce îi simpatizează. Ce anunț a făcut concurentul de la „Puterea Dragostei”?

Bianca și Livian nu formează un cuplu, dar nu ezită să se comporte de parcă ar fi împreună, ceea ce a dus la apariția foarte multor suspiciuni în legătură cu relația lor. Cei doi sunt despărțiți de mai bine de 4 luni, iar acum, când ar fi trebuit să sărbătorească 11 luni de relație, Livian a făcut un anunț important referitor la el și Bianca. Ce le-a mărturisit prietenilor de pe instagram?

După luni în care s-au atacat recpiroc, și-au spus vorbe grele și au încercat să se îndepărteze unul de celălalt, se pare că Bianca și Livian au găsit modalitatea prin care să își rezolve problemele. Nu s-au împăcat, dar relația lor s-a îmbunătățit vizibil, iar cel mai recent proiect în care au fost implicați cei doi este cea mai bună dovadă a acestui lucru.

Mai exact, Livian și Bianca au jucat rolul principal într-un videoclip al unei piese interpretate de Edy Talent. Livian a fost foarte fericit să își anunțe prietenii virtuali de acest lucru.

„Haită, trezirea! Trezirea că e belea. Am colaborat cu Edy Talent eu și Bianca. Eu împreună cu Bianca am colaborat cu Edy Talent pentru o surpriză, surpriză de proporții, a ieșit belea. Cu ocazia împlinirii a 11 luni, fără 4 luni, de relație. E o minunăție! O operă de artă!”, a scris Livian pe instagram.

În videoclip, Livian și Bianca au intrat în rolul a doi îndrăgostiți care întâmpină probleme în relația de cuplu. „De ce mă urmărești, doar ți-am zis să pleci”, este mesajul piesei, acesta aplicându-se și în viața reală a celor doi concurenți de la „Puterea Dragostei”, fiind cunoscut faptul că Bianca a făcut mari eforturi pentru a-l convinge pe Livian să se împace cu ea

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News