Speak, din nou în brațele Adelinei Pestrițu? Fanii au crezut că nu văd bine

By

Speak a postat o fotografie din dormitor, iar fanii au crezut că lângă el se află Adelina Pestrițu, fosta lui iubită. Ștefania va exploda când va afla.

Cântărețul Speak a postat recent o fotografie în care apare alături de iubita lui Ștefania. Cei doi s-au fotografiat în pat, unul lângă celălalt, iar imaginea a fost urcată de artist pe rețelele de socializare. Mai mare i-a fost mirarea când a văzut ce au putut să scrie admiratorii lui în comentarii.

Logodnica lui Speak, comparată cu Adelina Pestrițu

Libelula a fost comparată cu nimeni alta decât Adelina Pestrițu, fosta iubită a lui Speak, care acum are o căsnicie cu Virgil Steblea, alături de care are și un copil. O fană i-a scris lui Speak în comentarii că a crezut că iubita lui este Adelina Pestrițu și a spus că asemănarea dintre aceasta și actuala iubită a artistului este una izbitoare.

„Am crezut că e Adelina Pestrițu, atât de mult seamănă”, este comentariul cu pricina.

Speak, din nou în brațele Adelinei Pestrițu? Fanii au crezut că nu văd bine

Bineînțeles că Speak nu s-a făcut că plouă și a reacționat imediat, dându-i și o replică domnișoarei care a comparat-o pe Ștefania, logodnica lui, cu Adelina Pestrițu, cea de care s-a despărțit acum câțiva ani.

Speak, din nou în brațele Adelinei Pestrițu? Fanii au crezut că nu văd bine

„Nicio legătură n-au”, a fost replica cântărețului.

Speak și Ștefania, probleme în paradis?

Deși s-ar părea că formează un cuplu perfect și că nu există neînțelegeri între cei doi, iată că lucruile nu stau chiar așa, iar în relația lor nu este totul atât de roz. Chiar Speak a fost cel care a dat din casă. Mai în glumă, mai în serios, cântărețul a făcut o mărturisire care i-a lăsat pe toți cei care îl urmăresc cu gura căscată.

În timpul unui joc pe care l-au făcut pe rețelele de socializare, Ștefania l-a lovit pe Speak în zona ochilor din greșeală. De acolo, până la a face o glumă care ar fi putut să fie interpretată greșit a fost doar un pas.

”Șoarecul se crede șmecheră, foarte șmecheră. Nu știu dacă s-a văzut pe filmare, mi-a căzut ochiul. Șoarecul a aruncat cu un obiect contondent asupra mea. Violența domestică predomină în a noastră casă”, a spus Speak pe InstaStory, în timp ce se ”bătea” cu perne cu iubita sa.

”Nici tu nu te crezi”, i-a răspuns Ștefania lui Speak.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News