Rusinos! Ce nota a luat Carmina, fiica lui Liviu Varciu, la Evaluarea Nationala

By

Liviu Varciu a trecut, in anul 2019, prin mari emotii. Fiica lui cea mare, Carmina, a dat primul examen important din viata ei: Evaluarea Nationala. Din pacate, rezultatul nu a fost cel scontat.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a dat gres la examenul de Matematică din cadrul Evaluării Nationale. Tanara a facut doar subiectul I si primul subpunct de la subiectul II pe foaia de examen, restul fiind scris pe ciorna, astfel ca a reusit sa obtina doar 4,5 la Matematica.

„Am dat fata-n fata cu Evaluarea Nationala, pana atunci a fost lapte si miere. Am terminat clasa a VIII-a cu 9,11, dar nu a fost un avantaj atat de mare, pentru ca media anilor de gimaziu conta doar 20%, iar nota de la examen, 80%. La examen am dat-o in bara rau de tot. Lucrarea de la Romana mi-a fost anulata de cinci ori, dar am luat 8,40. La matematica… am dat-o in bara rau”, a sustinut Carmina la acea vreme, potrivit click.ro.

Rezultate Evaluare Nationala 2020

Pe 22 iunie se vor afisa rezultatele, pan la ora 14,00. In aceeasi zi, intre orele 16,00 si 19,00, si pe 23 iunie, intre orele 8,00 – 12,00, se vor putea depune contestatiile.

In data de 27 iunie este programata afisarea rezultatelor finale dupa solutionarea contestatiilor.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News