Antonia, sotia lui Andrei Stefanescu, mesaj dur pe internet: „Dumnezeu are obiceiul sa nu foloseasca batul”! Ce a patit femeia

By

Antonia, sotia lui Andrei Stefanescu, mesaj dur pe internet: „Dumnezeu are obiceiul sa nu foloseasca batul”

Mai multe vedete de la Antena 1 au spus ca sunt infectate cu noul virus. Potrivit informatiilor oferite chiar de postul tv, Marcel Pavel, Ozana Barabancea si Andrei Stefan se afla internati. Si alte vedete au anuntat ca au fost depistate pozitiv.

Andrei Stefan a postat un mesaj pentru fanii sai:

„Suntem la spital, dar suntem bine, suntem in stare buna. Vreau celor care mi-au scris, mii de mesaje am primit astazi, sa le spun ca sunt bine si ca abia astept sa ies”, spunea artistul.

Dupa aflarea vestilor, internautii au inceput sa-i critice in fel si chip. Stefan Andrei a fost pus la zid si pentru faptul ca si-a pupat baietelul cand a plecat la spital.

Sotia lui Andrei Stefa reactioneaza dur la adresa fanilor

Antonia, sotia lui Andrei Stefan a lansat un atac dur la adresa internautilor:

„Vad ca vuieste presa si FB de indignare proletara fiindca Andrei Stefanescu a declarat ca si-a pupat copilul inainte sa plece din casa, la spital! Va lamuesc eu de ce si-a pupat copilul: fiindca si inainte sa primeasca telefonul ca e pozitiv, il pupase! Si de dimineata il pupase, si seara la culcare il pupase, in fiecare zi! Fiindca, ce sa vezi?!

Locuieste in aceeasi casa cu copilul si nevasta, nu a picat in clipa aia din luna infectat, ca sa transmita virusul, infectat era si inainte de telefon, si cu o zi inainte, si cine mai stie cand, chiar credeti ca mai conta sau ca era mai periculos dupa ce a aflat rezultatul?!

„Era tot el, nu avea simptome nici inainte, nici dupa aflarea rezultatului, daca era sa ii dea virusul, i-l daduse deja, din clipa in care se infectase el insusi, asa cum posibil i-l daduse si nevestei, si altora, cu care a intrat in contact, fara sa stie ca e infectat!

Putin creier si putina logica, atat e necesar, ca sa nu bati campii laolata cu toti imbecilii de pe fb, doar putin! Desigur, unde e cazul, ca de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere” In schimb, cand esti ticalos si prost, si mananci rahat pe seama nenorocirii omului, Dumnezeu are obiceiul sa nu foloseasca batul”, a scris sotia artistului pe reteaua de socializare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News