Emily Burghelea, noi atacuri DURE la adresa Mirelei Vaida! Nu a mai ținut cont de nimic și a răbufnit: ‘Știi foarte bine ce mi-ai zis când camerele s-au stins’

By

Emily Burghelea, fosta asistentă de la ‘Acces Direct’, continuă seria dezvăluirilor șocante despre soții Stegaru, Viorel și Veronica.

Aceasta a șocat pe toată lumea după ce a dezvăluir că agresiunile dintre cei doi sunt ascunse de echipa de la Antena 1, de dragul banilor. În plus, ea a mai precizat că nu a fost dată afară, ci a preferat să își dea demisia. De asemenea, blondina se apără și susține că nu i-a obligat nimeni pe aceștia să consume băuturi alcoolice, atunci când au fost la ea acasă.

Emily Burghelea face noi dezvăluiri

‘Ei spun că m-ar fi dat afară, dar eu vă arăt documentul prin care mi-am dat demisia. Ei spun că am plecat la alt post, dar în realitate eu filmez din curte. Acces Direct minte! Ei spun că eu i-am îmbătat pe cei doi, în realitate nu i-a obligat nimeni să bea’, a conchis Emily.

În urmă o zi, Emily Burghelea a fost făcută praf de prezentatoarea de la ‘Acces Direct’, Mirela Vaida. Sătulă să mai fie acuzată pe nedrept, fosta asistentă nu a mai ținut cont de nimic și a atacat-o și ea dur pe Mirela.

Tânăra a mai mărturisit că staff-ul de la Antena 1 o păcălește pe Vulpița cu rolul de asistentă tv, pentru a îi închide gura.

‘Mirela, eu te iubesc și te respect pentru că ești un artist. Dar văd că te-ai schimbat la 180 de grade de ieri până astăzi. Ieri mă bălăcăreai și știi foarte bine ce mi-ai zis când camerele s-au stins și astăzi spui că ți-am fost ca o soră, ca o fetiță.

De ce? Ca să atragi admirați publicului? Crezi că, dacă faci chestia asta, oamenii nu vor mai vedea? Acces Direct minte și o păcălește pe Vulpița cu locul de asistentă ca să mușamalizeze toată situația, să tacă din gură. Durerea de la bătăi cum puteți să o mușamalizați? Astea sunt doar 2% din dovezile pe care le am’, a mai spus Emily Burghelea, pe vlog.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News