Poate fi caz penal! Ce a făcut Vulpița cu Viorel! Autoritățile s-ar putea sesiza din oficiu

By

La câți ani s-a măritat, de fapt, Vulpița. Ce studii are Veronica Stegaru și cum a mințit o țară întreagă

Vulpița a fost prinsă din nou cu mâța-n sac! Aceasta a mințit încă o dată o lume întreagă.  La câți ani s-a măritat, de fapt, cunoscuta vedetă de la Acces Direct?

La câți ani s-a măritat Vulpița?

Vulpița este unul din cele mai cunoscute personaje ale momentului. Mulți români o critică și nu înțeleg rolul ei în spațiul public, dar în mai bine de patru luni de când se află în fața micilor ecrane mulți au reușit să ajungă să o placă. Deși prima sa apariție a fost o minciună în sine – infidelitatea sa mascată drep un viol – a devenit plăcută rapid datorită simplității sale, a poveștii grele de viață pe care încă o are alături de soț, dar și datorită inocenței aparte. Cu toate că încearcă să lase în urmă trecutul și să se despartă de viața din Blăgești, adevărul care iese la iveală o pune iar într-o lumină proastă.

În urmă cu mai bine de 4 luni, Vulpița susținea la Acces Direct că are 22 de ani și că de 5 ani este căsătorită cu Viorel Stegaru, adică pe când tânăra avea doar 17 ani. Se pare că cei doi ar fi avut o relație cu puțin timp înainte, deși Veronica îi era ca promisă soțului actual cu o bună perioadă înainte și n-ar fi trebuit să petreacă timp împreună înaintea nunți, precum spune tradiția. În acest context, măritișul trebuia să aibă parte când ea nu împlinise 17 ani, dar a fost amânat din cauza vârstei prea fragede a șatenei. Amintim că deseori ambele vedete de la Antena au susținut că nu se depărtează prea tare de gândirea tradiționalistă și că sunt foarte conservatori în ceea ce privește noul, iar maximum pe care l-au făcut a fost să-și dea voie să reînceapă o viață departe de Blăgești. Deși tânăra are doar 8 clase, încearcă să-și schimbe viitorul, iar primul pas l-a făcut la magazinul de rochii al Soniei Trifan.

De la ce vârstă s-a măritat Vulpița?
De la ce vârstă s-a măritat Vulpița?

Veronica a dat bir cu fugiții

„A plecat aseară la ora 21:20 din apartament, fără să-mi spună. M-am dus eu jos după ea. Stătea pe o bancă cu câțiva băieți. Mai era o doamnă din blocul celălalt și o fată”, a spus Viorel, foc și pară pe acțiunile Veronicăi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News