Este trist se întâmplă cu fata de 17 ani stropită cu benzină și incendiată. Anunțul cutremurător făcut de medici în urmă cu puțin timp

By

Tânăra de 17 ani din Mehedinți, incendiată de un individ deosebit de periculos eliberat anul trecut în baza recursului compensatoriu, se află în stare extrem de gravă la spital, iar medicii spun că are șanse reduse de supraviețuire.

Fata a suferit arsuri profunde pe 90% din suprafața corpului, iar medicii încearcă acum să o salveze. Ea este intubată și ventilată mecanic, având arsuri profunde și arsuri de căi respiratorii superioare.

Între timp, bărbatul, care în trecut a luat cinci vieți, inclusiv pe cea a unui bebeluș nenăscut, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Individul este din Drobeta-Turnu Severin, însă, anul trecut, când a ieşit din închisoare, a mers în localitatea Dârvari, județul Mehedinți. Nişte prieteni i-au pus la dispoziţie o casă bătrânească. A stat foarte aproape de tânără pe care acum a nenorocit-o.

Petrică Cercel, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi: “Conform propriilor susţineri, avea grijă de ea, inclusiv financiar, deoarece provena dintr-o familie destrămată şi a mers, aseară, la locuinţa fetei.”

Cu două zile, bărbatul a postat pe o o reţea de socializare un mesaj în care pare că are de gând să-şi ia viaţa, nicidecum că ar plănui o crimă.

“Vă mulţumesc din sufet tuturor celor care îmi sunteţi alături şi bunul Dumnezeu să ne dea la toţi de acum înainte după inima şi sufletul nostru, să fiţi sănătoşi, vă iubesc. Adio!”

Potrivit procurorilor, suspectul ar fi incendiat camera în care se afla fata de 17 ani, iar fratele a fost cel care a scos-o din flăcări. A fost transportată la Spitalul din Drobeta Turnu Severin cu arsuri pe tot corpul, iar sâmbătă starea ei de sănătate s-a agravat. Aşa că a fost transportată cu un elicopter la Craiova.

Deşi, acolo nu este un spital cu secţie pentru mari arşi, a fost singurul loc disponibil unde victima putea fi internată.

Petrică Cercel, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi: ”În urma incendierii, victima a suferit arsuri şi necesită pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în pericol a vieţii.

Trecutul bărbatului este sinistru. A luat 5 vieţi în anii ’90. Printre victimele sale s-a numărat şi o femeie însărcinată în 7 luni. Pentru aceste orori a primit 90 de ani de închisoare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News