Augustin Viziru a devenit tată! Prima imagine cu fetița

By

Augustin Viziru a devenit tată pentru prima dată. Iubita lui, Roberta, a adus pe lume o fetiță de nota 10.

Fetița s-a născut pe 14 iunie, în urmă cu două zile, însă actorul a făcut anunțul acum. De fericire, Augustin Viziru nu s-a putut abține și a filmat-o pe micuță.

Augustin Viziru, mândru de fiica lui

Actorul din serialul ”Umbre” de pe Netflix a menționat că fetița s-a născut cu o zi înainte de termenul stabilit de medici.

Chiar și așa, Maria a primit nota maximă la naștere.

” Bună, eu sunt Maria Petre-Viziru și ar fi trebuit să vin pe lume pe data de 15, numai că eu am vrut să vin pe 14. Abia aștept să mă țină tăticul meu în brațe.❤️”, a scris actorul Augustin Viziru pe Instagram.

Augustin Viziru are o iubită secretă de ceva timp și foarte puțini oameni știau de existența ei. Mai mult, actorul a surprins pe toată lumea când a anunțat că va deveni tată, mulți considerând totul o glumă.

În timpul show-ului Survivor, de la Kanal D, actorul a făcut marele anunț cu care a uimit, inclusiv prietenii declarând că totul a venit ca o veste wow.

” Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș”, a transmis Augustin, în timpul show-ului, de la Kanal D.

Mariaj eșuat cu Oana Mareș

Augustin Viziru a fost căsătorit cu prezentatoarea TVR Oana Mareș, de care a divorțat în urma infidelității acesteia.

Vedeta TV și-a refăcut viața alături de bărbatul cu care l-a înșelat pe Augustin, iar actorul a trecut prin mai multe relații eșuate.

În prezent, Augustin Viziru se bucură de iubita lui, Roberta, dar și de faptul că are o fetiță, pe care a numit-o Maria.

El este fratele mai mic al fostului cântăreț Lucian Viziru. De altfel, și nepotul fostului mare tenismen Gheorghe Viziru.

Augustin Viziru s-a făcut remarcat în urma rolurilor jucate în diferite seriale românești. Cel mai cunoscut dintre acestea fiind State de România, Regina, Îngeri pierduți și O grămadă de caramele, unde a făcut echipă cu Doinița Oancea.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News