Cum arăta Andra Măruță înainte să fie celebră: „Nu aveam bani de haine!”

By

Ultima reușită a Andrei este câștigarea premiului pentru Fashionista Anului, dar nu miră pe nimeni, pentru că soția lui Măruță este una dintre cele mai apreciate artiste și care nu ”fentează” niciodată live-ul.

Mai mult, Andra își allege perfect stilul vestimentar. Dar cum se îmbrăca Andra atunci când nu era celebră?

“De unde bani? Chiar la început, nu pot să spun că am colaborat cu cineva. Dar apoi am avut mai multe colaborări cu diferiți stiliști, designeri.

Cred că după foarte mult timp reușesti să găsești un adevărat om cu care să te înțelegi în ceea ce privește styling-ul. Eu, iată, am găsit abia în al zecelea an de carieră,” a povestit Andra, pentru perfecte.ro.

Nu a ascuns niciodată pozele ei din tinerețe. “Este ca și cum mi-ar fi rușine de ceea ce am făcut. Aștia am fost, nu trebuie să ne fie rușine cu ce am trăit.

Nu am făcut nimic rău, nu am știut. De asta zic este întotdeauna loc de mai bine, să învățăm, să prindem experiență de la cei care într-adevăr cunosc,” a spus artista.

Andra a început apoi să facă shopping din străinătate, însă își alegea mai mult costumele de scenă. “În prima vacanță alături de Cătălin am făcut shopping în străinătate.

Eram destul de stresată și căutam mai mult haine de scenă. Acum cred că cel mai bine este să îți faci, pentru că se potrivesc perfect cu formele corpului tău și, în plus, nu riști să fii îmbrăcată la fel cu încă zece persoane,” spune artista.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News