Până de curând, Violeta nu știa că părinții ei apar la televizor, iar Andreea Marin a vrut să o țină cât mai departe de asta

By

Pentru cei care au impresia că e un mare avantaj să fii copil de vedetă, Andreea Marin contrazice vehement această ipoteză. Pentru că vrea ca fiica ei să cunoască atât valoarea muncii, cât și a banilor, vedeta o educă pe Violeta după un set de valori stricte, așa cum a avut și ea parte în copilărie.

Andreea Marin are o relație foarte strânsă cu Violeta, pe care o adoră. „E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie”, ne-a spus Andreea Marin.  Deși este unica ei fiică, vedeta nu se abate de la principiile pe care și le-a stabilit în ceea ce o privește pe Violeta. „Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, a punctat fosta prezentatoare TV.

Pentru ca relația mamă-fiică să funcționeze în deplină armonie, Andreea Marin recunoaște că Violeta are de respectat anumite reguli: „Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate. Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor. Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Popularitatea de care se bucură Andreea Marin a fost mult timp ținută la secret față de Violeta. Puștoaica a aflat de la colegii ei că mama ei este celebră și i-a cerut apoi lămuriri: „Nu a știut până acum relativ puțin timp,  a aflat până la urmă de la școală. În fine, a venit, m-a întrebat, i-am răspuns foarte clar că, pentru ea, mama nu e în nici un fel vedetă. Pentru ea mama e mama și de aceea nu mi-am dorit nici să mă urmărească la televizor, nici să-mi știe neapărat întreaga activitate și ceea ce i-am făcut cunoscut, în timp, a fost activitatea mea umanitară pentru că mi-am zis că are ce învăța”, a adăugat ea.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News