Cum a fost prins Marcel Pavel cu minciuna despre COVID-19, în direct! Declarațiile făcute de artist au ridicat multe semne de întrebare

By

Marcel Pavel a aflat în direct că suferă de COVID-19! Primele declarații după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus: „Am avut pneumonie, inițial. Nu eu am adus virusul la emisiune”. Cu ce simptome s-a confruntat

Artistul a precizat că s-a internat încă de ieri, fiind diagnosticat cu o dublă pneumonie. A enumerat simptomele, printre care s-au numărat febră de aproximativ 37-5 – 37,8 grade, dureri musculare, dar a specificat că nu și-a pierdut gustul sau mirosul.

„M-am internat de ieri(n.r. 17 iunie a.c). Aș vrea să încep cu un mesaj pozitiv pentru cei care mă iubesc… (n.r. a cântat refrenul unei piese).

A apărut prima dată o dublă pneumonie. Acum cinci zile s-a întâmplat, după filmări. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade, sunt ecranele acolo și devine destul de cald. Am făcut șoc termic în camera în care noi ne odihnim sau mâncăm. În urma acestei duble pneumonii am avut inspirația să fac o investigație pulmonară și astăzi am descoperit că am această afecțiune. Am avut dureri de cap, dureri musculare, amețeli, temperatură oscilantă. Am avut și dureri musculare. Am avut stare de vomă, insomie, gât uscat. Am făcut și testul COVID, mi-au dat un răspuns ambiguu și aștept rezultatul de sânge de la Matei Balș. Nu știu rezultatul testului”, a declarat Marcel Pavel la Antena 3.

„Testul a ieșit pozitiv”, a declarat medicul Marinescu, în direct, la Antena 3.

De asemenea, Marcel Pavel a ținut să precizeze că nu a ajuns la spital cu izoleta, ci s-a dus cu mașina.

Gâdea: „Nu Marcel Pavel a adus virusul în platouri”

„Nu Marcel Pavel a adus virusul în platouri. E posibil să fie vorba despre altă persoană, un alt caz public”, a spus Mihai Gâdea

Artistul a mai spus că Monica Anghel nu a avut niciun simptom și nu a fost infectată, la rândul ei, după ce a intrat în contact cu el.

„Eu am avut reacția adversă după ce am fost la filmare. Dar în urma șocului termic, iată astea au fost reacțiile. Dureri musculare nu am avut. Monica Anghel a stat lângă mine tot timpul și nu a pățit nimic. Monica a fost la mine acasă înainte de aceste simptome de pneumonie. Cu siguranță m-am infectat după, pe platoul de filmare. Dar repet, în urma acelei duble pneumonii pe care am făcut-o de la șocul termic.  Eu acum mă simt bine, doar am cântat… Le mulțumesc că m-au chemat la emisiune, nu le mulțumesc că m-au îmbolnăvit! Ai mei sunt puțin speriați, soția și copiii sunt perfect sănătoși, dar sunt îngrijorați pentru mine, că eu sunt stâlpul familiei, întrețin opt persoane, inclusiv pe mama și pe fratele meu”, a mai spus Marcel Pavel.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News