Smiley și Gina Pistol s-au logodit! Ce detaliu i-a dat de gol

By

Smiley și Gina pistol formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de mai bine de 3 ani, însă abia după întoarcerea prezentatoarei din Asia s-au afișat. Au încercat să țină relația departe de ochii lumii, pentru a evita gurile rele și cârcotașii, nu ca să se ascundă. În ultima vreme au împărtășit cu fanii lor momente din intimitate și au fost ceva mai darnici în ceea ce privește fotografiile și alte postări în care apar împreună. Dintr-un story de pe o rețea de socializare reiese că cei doi s-ar fi logodit.

Smiley și Gina Pistol s-au logodit! Ce detaliu i-a dat de gol

Deși au vrut să păstreze relația departe de ochii lumii ceva timp, Smiley și Gina au decis să facă totul public. Cei doi petrec tot mai mult timp împreună și sunt de nedespărțit.Este evident că cei doi sunt fericiți și au o relație frumoasă, iar fanii lor așteaptă cu nerăbdarea momentul în care Smiley îi va pune inelul pe deget iubitei sale. Se pare că aceste eveniment ar fi avut deja loc, dar nu a fost anunțat în mod oficial. Într-o postare recentă a vedetei, cei doi se află în mașină, iar pe mâna ei se poate observa un inel ce pare a fi unul de logodnă.

Gina a vorbit mai demult despre faptul că despărțirea de Smiley din timpul filmărilor din Asia nu a fost deloc ușoară, dar asta nu a făcut decât să le întărească și mai tare relația. De asemenea, ea a vrut să explice de ce au ales să nu se expună prea mult. Deși mulți au crezut că lucrurile nu ar merge prea bine între ei și ar avea probleme care nu le-ar oferi prea multă siguranță în această relație, Gina a explicat că a fost doar o decizie de a se proteja de bârfe și a trăi liniștiți.

„Faptul că noi am ales de la început să nu ne expunem și să nu vorbim despre noi doi nu înseamnă că am întâmpinat obstacole. A fost alegerea noastră, noi ne trăim relația departe de ochii lumii. Noi ne afișăm, doar că nu o facem prin fața blițurilor. Nu ne ascundem!”, a declarat Gina.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News