Marcel Pavel probleme mari

By

Marcel Pavel suspect de Covid-19. Se simte rău de câteva zile

Pandemia de coronavirus continuă să facă victime printre oameni. De asemenea, mai multe domenii au fost afectate, precum învățământul, economia sau cel cultural. Deși au fost adoptate mai multe măsuri de prevenire a infectării cu noul Covid-19, se pare că România se află din nou pe o pantă asscendentă și numărul de infectări a crescut din nou. Și cunoscutul cântăreț, Marcel Pavel, este suspect de coronavirus, după ce a acuzat că starea sa de sănătate s-a modificat de câteva zile.

Un cunoscut cântăreț, suspect de Covid-19. Se simte rău de câteva zile

Marcel Pavel este suspect de infectare cu noul coronavirus. De câteva zile, cântărețul este răcit și starea rea nu îi mai trece. El crede că a răcit din cauza activității sale de la „Te cunosc de undeva” unde există diferențe de temperatură între camera în care artiștii așteaptă să le vină rândul și platoul de filmare. Astfel, el a decis să facă un test Covid-19, pentru a se asigura că este sănătos. Joi, 18 iunie, va primi rezultatul.

De asemenea, fiica cea mică a artistului are o vârstă fragedă, respectiv 7 ani, fapt pentru care dorește să fie preventiv. El susține că are simptomele unei răceli, însă nu are febră, dar este, totuși, suspicios. Ceilalți membri ai familiei sale nu au acuza nicio modificare a stării de sănătate.

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ.”, a declarat Marcel Pavel.

În ultima vreme, cântărețul a fost foarte activ. A lansat un nou single, „Zâna mea frumoasă din poveşti“ şi a început filmările pentru un nou sezon al show-ului de transformări de la Antena 1, „Te cunosc de undeva“, în cadrul căruia este concurent. De asemenea, el a avut și mai multe apariții TV, în cadrul cărora și-a promovat noul single.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News