Bianca Drăguşanu duce războiul cu Daria Radionova la un alt nivel! Mesajul halucinant, după ce a fost părăsită de Alex Bodi: „Scroafă cu…”

By

Bianca Drăgușanu o desființează vizibil pe iubita oficială a lui Alex Bodi.  Blondina pare din ce în ce mai invidioasă pe fericirea fostului soț, iar frustrările par să iasă la suprafață tot mai mult la aproape o lună de la despărțire.

A spus că privește înainte și că orice ar fi nu se mai întoarce la aceeași ”greșeală”, însă acțiunile o dau de gol. Bianca Drăgușanu este foc și pară, pentru că Alex Bodi s-a cuplat cu Daria Radionova, o veche cucerire de-ale lui, care l-ar mai fi despărțit o dată de vedetă în luna martie.

În timp ce afaceristul din Mediaș este focusat pe cucerirea noii sale iubite cu buchete enorme de trandafiri și prin faptul că o vizitează des în Londra, Bianca Drăgușanu taie și fulgeră singură în România.

Vedeta noastră  are un limbaj subtil, cu subînțeles, dar drept la țintă, pe care adeseori îl afișează pe contul personal de socializare cu privire la iubita fostului ei soț. Blondina o numește pe șatena lui Bodi ”o scroafă” și o asociază cu ”o purcea”, semn că aceasta o vede destul de plinuță, în comparație cu formele ei ireproșabile de model, 90-60-90.

În urmă cu mai puțin de 24 de ore, 2 mai, Bianca Drăgușanu a postat pe InstaStory celebra imgine ”cu iubita lui Alex Bodi”, în care scrie ”Vând scroafă cu aere de divă”, iar in imagine, blondina folosește mai multe emoticoane prin care o ”recomandă” oamenilor  spre cumpărare.

Nu este prima data când Bianca Drăgușanu postează o imagine cu un porc, în dreptul căreia transmite câteva mesaje.

”Vând scroafă cu aere de divă” și un mesaj din care este lesne de înțeles că face referire la noua iubită a fostului ei soț. „Este amuzant pentru că este adevărat”, a mai scris Bianca Drăgușanu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News