Tatăl era cu cei doi copii în supermarket, era la coadă când a observat că ceva dureros se întâmpla cu bătrâna din fața lui, i-a întins femeii ceva și a devenit vedetă peste noapte, el spune că a făcut cel mai normal lucru, dar acum îl știe toată lumea. Ce făcuse

By

Ryan O’Donnell este tatăl a doi copii, el a fost lăudat de către oameni din întreaga lume pentru ceea ce a făcut într-un supermarket din Australia.

Părinții cu copii mici știu că a face cumpărăturile în magazinul local poate fi extrem de greu. Copiii vor uneori să alerge sau să se joace, și în loc să alegi lucrurile din lista de cumpărături, te vei găsi alergând după ei sau măcar observându-i atent întotdeauna.

Poate tocmai de aceea oamenii au fost atât de impresionați de către Ryan din New South Wales, Australia.

Majoritatea ar spune că tatăl celor doi copii avea deja destule pe cap și nu mai avea nici nervi, nici energie pentru a avea grijă și de altcineva din magazin în acea zi.

Dar Ryan a observat o femeie în vârstă în fața lui, la coadă. În momentul în care ea a dat cardul casierului, pentru a plăti, era iar și iar refuzat. Era evident că nu avea destui bani pentru a-și achita cumpărăturile.

Așa că Ryan l-a întrebat pe casier cât costă mâncarea pe care femeia dorea să o cumpere, erau 44 de dolari, în acel moment, pe loc, i-a dat femeii o bancnotă de 50 de dolari, echivalentul a 190 de lei.

Când femeia l-a întrebat cum i-ar putea răsplăti gestul, Ryan a răspuns simplu: ,,Nu vă faceți griji, să aveți o zi frumoasă”.

Cel care a văzut întreaga scenă a fost un alt client, el a fost cel care a făcut o poză și a postat totul pe Twitter. Iar acum gestul simplu al lui Ryan se răspâdesște peste tot, iată, a ajuns și în România. Ryan spune că făcea doar ceea ce l-au învățat părinții lui: să-i ajute pe ceilalți dacă poate!

Această poveste mi-a dat puțină speranță pentru oameni în general, am avea nevoie de mai multe gesturi asemănătoare cu cel făcut de Ryan!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News