Tânăra a mers la restaurant, când a văzut un cerșetor flămând. Nimeni nu-l băga în seamă, dar ea i-a luat de mâncare și l-a hrănit, apoi au început să vorbească. Când a ajuns acasă, femeia a găsit un bilet și i-au dat lacrimile: „Astăzi voiam…” Scrisoarea asta a impresionat întreaga lume!

By

Pentru Casey Fisher era o zi obișnuită. Tânăra mamă și studentă a intrat să mănânce într-un fast-food, dar la intrarea în local, privirea i-a fost atrasă de un cerșetor care stătea pe marginea drumului.

Flămând și cu speranța că cineva îi va da și lui o farfurie cu mâncare, omul străzii a intrat în local. Nu avea niciun ban la el, iar clienții acelui restaurant nu păreau să dea vreun semn de bunăvoință față de el. Dar Casey l-a văzut și l-a ajutat fără să stea pe gânduri. I-a cumpărat mâncare și un ceai fierbinte și a început să intre în vorbă cu el.

Pe bietul băiat îl chema Chris. El nu și-a cunoscut niciodată tatăl, iar mama lui a decedat recent din cauza cancerului. Copleșit de tot ce i se întâmplase în ultima vreme, tânărul a început să se drogheze. În scurt timp, oamenii au început să-l disprețuiască și să uite de el.

Discuția a fost una lungă, iar orele au trecut foarte repede și tânăra mamă trebuia să plece. Cerându-și scuze, ea s-a ridicat, dar Chris a rugat-o să mai aștepte câteva secunde. A scris în grabă câteva cuvinte pe nota de plată, cerându-și scuze pentru scrisul urât, și-a luat rămas bun și a plecat.

Când a ajuns acasa, Casey a citit mesajul cerșetorului și a început să plângă, abia mai târziu a înțeles cât de mult a contat ca acest băiat să vorbească cu cineva: „Astăzi voiam să-mi pun capăt zilelor. Dar acum, datorită ție, nu o voi face. Mulțumesc, ființă dragă!”

Se pare că pentru unii oameni câteva minute și câteva vorbe schimbate chiar și cu un străin pot fi importante! O discuție ca a celor doi poate fi un lucru mărunt, dar lui Chris asta i-a salvat și l-a făcut să înțeleagă că fiecare om își are rostul lui în viață! Cine știe, poate de acum el va prinde puteri și va putea lupta împotriva dependenței de droguri și va începe o viață nouă!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News