Fiica Andreei Tonciu, reacție uluitoare după ce a văzut-o pe Maria Ilioiu jignnind-o pe mama ei la Bravo, Ai Stil: „Mami, de ce te face ciocănitoare fata aia rea?” Cum i-a răspuns Andreea

By

„Mami, de ce te face ciocănitoare fata aia rea?” Fiica Andreei Tonciu a avut o reacție uluitoare după ce a văzut-o pe Maria Ilioiu jignnind-o pe mama ei. Andreea Tonciu a cedat nervos și a izbucnit în lacrimi, la TV.

Războiul dintre Maria Ilioiu și Andreea Tonciu și-a pus amprenta asupra brunetei. Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi, la TV. Totul s-a întâmplat în cea mai recentă ediție a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta a mărturisit că s-a săturat să fie ținta jignirilor fostei ispite de la Antena 1.

Mai ales că acest lucru o afectează și pe cea mică. Andreea a povestit că îi va fi stricată imaginea în fața mămicilor de la grădinița Rebeccăi.

„Am stat acasă cu soțul meu și cu Rebeca, iar fetița mea a văzut ca am fost foarte jignită. A văzut că am fost acuzată de mai multe chestii și a venit la mine și m-a întrebat: „Mami, de ce fata aia rea vorbește așa de urât cu tine? De ce te face ciocănitoare?”, a declarat Andreea.

În urmă cu o săptămână, a fost chemată poliția în culisele emisiunii
În urmă cu o săptămână, în jurul orelor 10:30, concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” s-au strâns în cabina de make-up de la Kanal D pentru a filma o nouă ediție în avans. Potrivit martorilor, Andreea Tonciu era pe scaun, pregătită să-și schimbe look-ul, iar Maria Ilioiu aștepta la rând. Având în vedere că cele două rivale se aflau în același loc, la distanță de jumătate de metru… până la o ceartă de zile mari n-a mai fost decât un pas!

Andreea Tonciu s-ar fi simțit jignită că fosta ispită a comparat-o cu ”Ciocănitoarea Woody” și i-a spus Mariei Ilioiu că ea nu a venit în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” ca să se certe, ci… ca să-și arate stilul.

Maria Ilioiu i-ar fi adresat Andreei Tonciu cuvinte grele: ”Ești o c#@%ă care se vinde pe 100 de euro și mai dă 50 rest”. La auzul acestor vorbe, Andreea Tonciu n-ar mai fi ținut cont de nimic, s-ar fi ridicat de pe scaun și și-ar fi înfipt mâinile în părul Mariei, țipând ca din gură de șarpe. ”Să nu te pui cu mine că nu va ieși bine!”, ar fi strigat bruneta. Ar fi pus-o pe fosta isipită la pământ, iar, imediat, echipa ”Bravo, ai stil! Celebrities” a intervenit să le despartă. Pe Andreea au scos-o afară ca să se calmeze, iar Maria s-ar fi pus pe ”bocit”. Afectată de cele întâmplate, roșcata a pus, într-un final, mâna pe telefon și a sunat la 112.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj de poliție. Oamenii legii au încercat să calmeze spiritele, timp în care și-a făcut apariția și Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu. Din fericire, lucrurile s-au liniștit, până la urmă, deoarece rivalele erau nevoite să-și facă apariția în platou, pentru a filma o nouă ediție a show-ului.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News