DRAMA care l-a tulburat pe Gigi Becali până la lacrimi! Miliardarul, DEVASTAT, a anunțat că a dat ordin să se plătească toți banii pentru a-l salva! Însă, astăzi s-a aflat adevărul. Nu a primit banii de la Becali și este în comă

By

Antrenorul Ionuț Popa, în comă. Medicii sunt rezervați în privința stării sale de sănătate

Cunoscutul antrenor Ionuţ Popa a ajuns în stare gravă la spital după ce a suferit un stop cardio-respirator. Tehnicianul se află în comă, iar medicii sunt sceptici în ceea ce privește starea lui de sănătate.

Ionuț Popa, în vârstă de 67 de ani, a fost transporat de urgenţă, aseară, la secţia UPU a Spitalului Județean Arad, unde a fost resuscitat. A fost transferat apoi pe secţia ATI, unde fost intubat și ventilat mecanic.

Doctorii sunt rezervați în privința stării de sănătate a lui Ionuț Popa. „Este în stare gravă. E în comă! A suferit un stop cardiorespirator și din ceea ce spune medicul neurolog, tumorile de la nivelul capului au crescut”, a precizat o sursă din cadrul Spitalului Județean Arad, potrivit celor de la specialarad.ro.

Primele probleme de sănătate ale lui Ionuț Popa au apărut în luna ianuarie a anului 2019, când era antrenor al echipei UTA. Atunci medicii i-au descoperit tumori la nivelul capului, care nu pot fi operate. Antrenorul fost văzut de mai mulți medici de la Arad, Timișoara, Viena, Cluj, Budapesta sau Iași, dar starea sa nu s-a ameliorat.

Gigi Becali a promis că-l va ajuta financiar

Finanțatorul FCSB Gigi Becali a anunţat că plăteşte tratamentul pentru Ionuţ Popa, dar încă n-a dat niciun ban, scrie digisport.ro. Și foşti jucători ai lui Ionuţ Popa au anunţat că sunt gata să dea o mână de ajutor, dar „s-a rămas doar la faza promisiunilor”, a declarat Medamira Popa, fiica lui Ionuţ Popa.

Imediat, Becali a dat-o la întors, explicând că îl va ajuta pe Ionuţ Popa, însă cu o serie de condiţii: „Eu am zis că-l ajut. Trebuie să vină la mine la clinică. Să ia legătura cu clinica mea şi are totul gratuit. Tot tratamentul îl plătesc eu, dacă are nevoie de medicamente, dar sa vorbească la clinică şi să vină la clinica mea“.

Ionuț Popa s-a retras anul trecut

De-a lungul carierei, Ionuț Popa a pregătit echipele UTA Arad, FC Bihor, Poli iaşi, CS Mioveni şi ACS Poli Timişoara. Ultima dată, tehncianul s-a aflat pe banca echipei UTA Arad, de unde s-a retras din cauza problemelor sale de sănătate.

Ultimul meci în care acesta a stat pe banca „Bătrânei Doamne” a fost cel cu ACS Poli, fosta sa echipă, la Arad, pe 9 martie 2019, când arădenii se impuneau cu 2-1.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News