Ultimul mesaj dureros al lui Costin Mărculescu: ”Vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în…”

By

Costin Mărculescu a fost găsit mort azi în casă în noaptea de miercuri spre joi, iar acum ies la iveală detalii care cutremură tot showbiz-ul românesc. Actorul a vorbit în anul 2018 despre moartea sa și a declarat atunci că mulți actori români mor de inimpă rea. El suferea enorm pentru că nu era apreciat și nu mai apărea pe sticlă în ultima vreme. Cu toate acestea, prietenii apropiați exclud varianta suicidului.

Ce spunea Costin Mărculescu despre moartea sa. Mesajul uluitor care dă acum de gândit

Anunțul morții lui Costin Mărculescu a fost făcut în direct la emisiunea Xtra Night Show, de către reporterul Horațiu Moldovan. Acesta a povestit că vecinii erau îngrijorați pentru că nu îl mai văzuseră pe actor plimbându-și animalele de companie. În plus, o țeavă se spărsese și vecinii fuseseră inundați.

Șocul a fost imens atunci când echipa de intervenții a intrat în casă. Costin era în cadă, iar surse care au fost prezente la fața locului au declarat că trupul său ar fi fost deja dat în putrefacție. Vecinii susțin că nu l-ar mai fi văzut de 3 zile. este cunoscut faptul că actorul avea probleme cu inima, așa că este posibil să fi suferit un infarct.

În anul 2018 el vorbea despre clipa morții și analiza felul în care Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor. Mărculescu era de părere că mulți actori suferă foarte mult pentru că nu mai apar pe ecrane și era clar că aceasta era și durerea sa.

”Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în momentele mele fericite sau grele. Nu pot să le mulţumesc celor care m-au înjurat, criticat, bârfit peste tot la tv, în presă, în mass media sau oriunde fără să mă cunoască. Asta e. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face……….Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti ??? De inimă rea”, a scris Costin Mărculescu pe Facebook.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News