Ea l-a înșelat, au divorțat, s-au împăcat, apoi s-au despărțit. Victor Slav a evitat să vorbească urât despre mama fetiței sale, dar acum a luat prin surprindere pe toată lumea! Neașteptat ce a spus despre Bianca Drăgușanu: “Cea mai…”

By

Blonda l-a pălmuit, după ce a auzit ce vorbe a spus despre ea!

Victor Slav a făcut o declarație neașteptată la adresa fostei sale partenere de viață, Bianca Drăgușanu, chiar la emisiunea pe care acesta o moderează la Kanal D – Vulturii de noapte.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav a reacționat cu totul neașteptat față de Bianca Drăgușanu, cea care este mama fiicei lui, Sofia Natalia.

Potrivit wowbiz.ro, Victor Slav i-a spus Biacăi Drăgușanu: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”.

La aceeași emisiune, Victor Slav a fost luat prin surprindere de Bianca Drăgușanu, care l-ar fi pălmuit, conform aceleiași surse.

Întregul moment poate fi urmărit marți seara, de la ora 23:00, la emisiunea Vulturii de noapte, pe care Victor Slav o prezintă alături de Cătălin Cazac și Giani Kiriță.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă ca fiicei lor, Sofia Natalia, să nu-i lipsească nimic.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News