Femeia de 63 de ani a luat la ea acasă un bătrânel de 99 de ani, să-l îngrijească. Credea că va mai trăi un an sau doi, dar după ce au trecut 20 de ani, și-a dat seama că bătrânul…

By

O femeie din Chile a hotărât, pe când avea 63 de ani, să ia în grijă un bătrânel de 99 de ani căruia îi arsese casa.

Marta Ramirez s-a gândit cî va face o faptă bună pentru o perioadă de timp, având în vedere că moșul nu o va duce prea mult, la cei 99 de ani ai săi.

„Avea 99 de ani, nu credeam că va mai avea mult de trăit”, a povestit Ramirez. Femeia are acum 85 de ani, iar Celino Villaneuva Jaramillo are 121.

Dar de la acel moment au trecut 22 de ani, iar bătrânul încă se simte bine. Are 122 de ani și, probabil, este cel mai bătrân om din lume.

Celino Villaneuva Jaramillo s-a născut în 1896, la un an după George al VI-lea şi cu 4 ani înainte de apariţia actualei Cărţi a Recordurilor Guinness a celor mai bătrâne persoane din lume , Jaramillo şi-a pierdut Certificatul de Naştere în incendiul izbucnit în locuinţa sa. Din fericire însă, i s-a emis o carte de identitate în 2016, pe care nici preşedintele ţării şi nici justiţia din Chile nu i le-au refuzat. Din contră, nu şi-a exprimat niciun dubliu privind logevitatea sa.

 

Sursa: antena3.ro 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News