Mama la 50 de ani! Ramona Bădescu pregăteşte botezul băieţelului său. Va avea loc într-un loc special: „Acolo îmi doresc” Micuțul are deja 8 luni

By

Ce repede trece timpul, parcă ieri aflam că Ramona Bădescu este însărcinată! Iată că acum deja se gândeşte la botezul fiului său! Opt luni au trecut deja de când Ramona Bădescu a devenit mamă. Micuţul ei băieţel creşte rapid, se dezvoltă şi curând vine marele moment când va fi botezat. Din păcate, din cauza pandemiei, evenimentul a fost suspendat.

Ramona Bădescu a povestit că botezul îşi doreşte să aibă loc chiar la Vatican.

“Mă bucur de fiecare oră şi moment petrecute alături de fiul meu şi trăiesc din plin ceea ce mi se întâmplă acum. Mi-am dorit foarte mult să devin mamă şi chiar dacă s-a întâmplat mai târziu, nu am nici un regret!

Timpul trece extrem de repede, fiul meu a făcut deja 8 luni. Ceea ce îmi doresc extrem de mult, cea mai arzătoare dorinţă a mea, este să pot organiza botezul copilului meu, pentru că din cauza acestei situaţii cauzate de coronavirus nu am putut face nimic.

Aşa că primul lucru pe care îl voi face imediat după ce se vor termina restricţiile şi vom reveni cât de cât la normal, va fi botezul fiului meu, sper că acolo unde îmi doresc, la Vatican”, a declarat Ramona Bădescu, scrie Click.

În această perioadă, vedeta s-a izolat alături de familie. Toţi locuiesc în Italia aşa că au ales să se protejeze. Au petrecut clipe minunate alături de comoara lor, de băieţel.

La 50 de ani, Ramona Bădescu a devenit mamă pe cale naturală
Exclusiv pentru OK! Magazine, Ramona Bădescu a povestit cum a aflat că este însărcinată. „Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă.

Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni“, ne spunea Ramona Bădescu. scrie okmagazine.ro.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News