Cum a apărut Anamaria Prodan pe stradă! Dumnezeule, cu ce s-a putut îmbrăca de la brâu în jos. Cu siguranță nu ai mai văzut așa ceva!

By

Anamaria Prodan este adepta încercărilor. Noul îi face mereu cu ochiul, drep pentru care înfățișarea sa este diferită de la lună la lună. După ce a purtat o vreme peruci cu părul creț, acum a revenit la părul drept, ajutat de câteva extensii. Schimbările nu se termină aici! Impresara s-a conformat și noilor tendințe stilistice.

Anamaria Prodan, apariție surprinzătoare pe stradă

Consacrată prin coafura ”palmier”, prin 2012, Anamaria Prodan a apelat la un profesionist pentru a face uitat acest stil. De atunci, impresara a trecut prin diferse transformări. De la păr mediu, la lung, apoi de la pantofi cu platformă la cei clasici sau de la trening la rochii elegante. Astăzi, îndeosebi prin ultima sa imagine postată de contul de socializare, Anamaria Prodan a demonstrat, încă o dată, că vârsta este doar un număr.

Vedeta s-a pozat, în noapte, lângă mașina sa, purtând o cămașă albă și o pereche de blugi cu vedere la lenjeria intimă. În descrierea imaginii a notat: ”Good night❤️(Noapte bună!)”. Fanii au fost în asentimentul său, apreciindu-i ținuta, în secțiunea de comentarii regăsindu-se numai emoticoane prin care i-au transmis zâmbete sau fericire.

„Nu am nevoie de stilist”

Cât despre cum își asortează ținutele, Anamaria Prodan a dezvăluit că nu are stilist, dar recunoaște că are mulți prieteni în domeniul modei la care apelează pentru sfaturi.

Cum a apărut Anamaria Prodan pe stradă. Cu siguranță nu ai mai văzut așa ceva FOTO
Postarea Anamariei Prodan de pe Instagram

„Nu am nevoie de stilist, să îmi spună în fiecare zi ce să pun pe mine, eu pun pe mine ce simt. Trebuie să știi să porți hainele, să le dai valoare tu, indiferent cât de scumpe sau ieftine sunt.Am noroc că că am mulți prieteni stiliști, iar Rebecca, fata mea, asta studiază – fashion. Îmi întreb întotdeauna prietenii, și pe Iulia Albu o sun la prima oră. Când nu știu, întreb”, a declarat vedeta.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News