Kate Middleton e una dintre cele mai înalte femei din familia regală. Ce înălțime are Ducesa de Cambridge

By

Kate Middleton e una dintre cele mai înalte femei din familia regală. Ce înălțime are Ducesa de Cambridge?

O vedem întotdeauna cu tocuri la evenimentele oficiale și bănuim că are o înălțime medie. Și asta pentru că e mai mereu pe lângă Prințul William, care o depășește bine în înălțime. Adevărul este, însă, că cei doi au amândoi o înălțime considerabilă pentru niște britanici, iar asta mai puțină lume știe.

De exemplu, Prințul William are nu mai puțin de 1,90 în înălțime. Este cel mai înalt bărbat din sânul familiei regale, așa că era firesc să-și aleagă o parteneră care să nu fie scundă. Însă, ce înălțime are Kate, de fapt? Ei bine, potrivit unor surse din jurul lor, Kate măsoară 175 cm în înălțime. Asta o face cea mai înaltă femeie din familia regală, dat fiind faptul că a sa cumnată, Meghan Markle, are doar 167 cm în înălțime, iar Camilla Parker Bowles 173 cm.

Așa se justifică, așadar, cum reușește, pe tocuri, Kate să fie mai înaltă decât toți bărbații pe care îi întâlnește la diverse îndatoriri regale. Cu o înălțime de 175, la care se adăugă tocuri de minimum 9 centimetri, Ducesa de Cambridge ajunge la o înălțime record pentru o femeie în Marea Britanie, dat fiind faptul că media e undeva la 161 cm.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News