Fierbea de nervi când la serviciu colegii i-au zis că soțul o pusese la vânzare pe net: ,,De vânzare una bucată nevastă folosită dar…” Când a citit tot anunțul a turbat de furie. Ce scria despre ea a ajuns în ziare și a distrus-o

By

Aproape că nu exagerăm cu nimic dacă spunem că dacă vrei să cumperi ceva, cu siguranță îl vei găsi scos la vânzare pe vreun site pe internet. Fie că e o rochie nouă, fie un mobil nou, caută, și vei găsi.

Însă un tip din Marea Britanie a dus lucrurile un pic cam prea departe atunci când și-a pus soția la vânzare pe celebrul site eBay. Sună ridicol, dar chiar așa e: Simon O’Kane și-a pus soția, pe Leandra, la vânzare pe eBay. Simon are 33 de ani și are, alături de soția sa, doi copii. Recent însă el a făcut primele pagini ale ziarelor după ce și-a pus soția la vânzare. Era, desigur, o farsă pe care i-o ,,cocea” femeii.

Ce spune Simon: ,,Am ajuns acasă de la serviciu cam obosit și nu prea mă simțeam bine – soția mea spunea ce spune ea de obicei, că mă epuizez, dar practic doar se plângea. M-am gândit că e timpul să o pun la vânzare”.

Așa se face că Simon a comparat-o pe femeie cu un vehicul, iată cum suna textul anunțului:

,,De vânzare una bucată nevastă folosită.

Nu e nouă a fost folosită dar încă mai are ceva kilometri în ea. 
Motivul vânzării… M-am săturat și simt că TREBUIE să existe cineva undeva prin lumea asta mare care să o merite mai mult decât mine (o, Doamne, te rog, cineva trebuie să existe).

Calități:
Corpul și vopseaua sunt încă în stare decentă, și mai are și ceva calități în bucătărie.

Defecte:
De multe ori scoate un fel de sunet ciudat și nu poate fi făcută să tacă, decât dacă comanzi părți noi de metal strălucitor. 
Uneori calitățile pe care le are în bucătărie se sfârșesc cu tine în spital.

Cu toate astea e un model bun pentru anul de fabricație, sunt sigur că un tip norocos va avea de câștigat de pe urma ei.

Ofertele sunt binevenite, iau în considerare și schimbul pe un model mai tânăr.”

Deși ai crede că toată lumea a înțeles că totul a fost o glumă, mulți oameni interesați l-au contactat pe Simon, unii chiar vorbeau serios!

Cum s-a simțit Leandra? Ea este psiholog, are 27 de ani și a declarat: ,,Toată lumea la serviciu văzuse anunțul și râdeau de mama focului. Nu numai că m-a scos la vânzare, dar a folosit și o poză atât de urâtă. Fierbeam de nervi. Îmi venea să-l omor.”

Simon, pe de altă parte spune că e norocos: ,,Sunt cu adevărat norocos că e atât de incredibilă și nu îmi ia toate farsele pe care i le fac prea în serios.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News