Te asteptai? Cate clase are Adda? Singura a recunoscut! ”A fost mare discuţie la mine în familie”

By

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adda se numără printre cele mai bune voci de la noi din țară! Pentru a ajunge artista consacrată care este astăzi, blondina a renunțat la facultate. Ce explicație le-a dat părinților?

Adda este una dintre cele mai bune artiste de la noi din țară, dând dovadă de o voce și un timbru aparte. Își compune singură piesele și are propria casă de producție. Dacă mulți credeați că frumoasa blondină are cursuri în muzică, vă înșelați amarnic!

A visat de mică să devină artistă, cântăreață, iar vocea ei să fie auzită și iubită de toată lumea, așa că nimeni și nimic nu i-a stat în cale, nici măcar facultatea. Da, da, auziți bine! Concurenta de la ”Asia Express” a renunțat la facultate pentru muzică. A simțit dintotdeauna că drumul ei este altul, așa că istoria și jurnalismul au fost lăsate baltă.

Părinții nu au îmbrățișat această idee, fiind de părere că studiile sunt foarte importante, însă, în cele din urmă, Adda i-a convins că nu există altceva în afară de muzică. În semn de recunoștință pentru că au sprijinit-o în carieră, frumoasa artistă a compus o piesa împreună cu tatăl ei.

„Când am venit în Bucureşti am intrat la două facultăţi, la istorie şi la jurnalism, dar am renunţat la istorie după primul curs. A fost mare discuţie la mine în familie, că nu e bine, că trebuie să ai studii, dar le-am explicat că nu simt.”, declara ea cu ceva timp în urmă.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News