Ilie Năstase, din nou tată la 73 de ani. Ioana are planuri mari după căsătorie

By

Ilia Năstase și actuala sa soție, Ioana Simion, au fost în prag de divorț până de curând. Deși femeia susținea clar că a depus actele de divorț și nimic nu o mai poate întoarce din drum, având în vedere că fostul tenismen se schimbase și devenise agresiv, se pare că lucrurile s-au schimbat complet și rapid. Cei doi au renunțat la ideea separării și au oficiat căsătoria religioasă într-un mod restrâns din cauza pandemiei, iar părinți spirituali le-au fost Ciprian Marica și Ioana Marcu. Ilie și Ioana au planuri mari, vor o nuntă cu fast și chiar se gândește să devină tată la 73 de ani.

Ilie Năstase, din nou tată la 73 de ani. Ioana are planuri mari după căsătorie

Deși au fost la un pas de divorț, Ilie Năstase și Ioana Simion s-au împăcat și chiar și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Lucrurile merg bine acum între cei doi și intenționează să organizeze o nuntă mare după ce situația din țară revine la normal. Ei au vorbit deschis despre problemele lor și au explicat ce a determinat-o pe Ioana să renunțe la divorț. Se pare că Ilie ar fi emoționat-o după ce i-a cerut să se căsătorească religios, după care va semna actele de divorț. El și-a dorit asta foarte mult, având în vedere că Ioana nu mai îmbrăcase înainte o rochie de mireasă.

„Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele și atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile.”, a mărturisit Ioana.

Cei doi au mărturisit că au planuri serioase în viitorul apropiat și își doresc tare mult să devină părinți. Ioana deja visează că va fi mamă de fetiță, la fel și Ilie, care mai are un băiat din altă căsătorie, deși are o vârstă înaintată. Pentru a-i arăta cât de mult o iubește, a făcut multe sacrificii și i-a făcut cadou soției sale un teren la malul mării, unde își va construi o casă după placul ei.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News