EXCLUSIV Ce căuta, de fapt, George Burcea în casa Andreei Bălan. Ar putea pierde tot, dacă nu merge acolo! Detalii din dosarul de divorț

By

Andreea Bălan a cerut custodie exclusivă în procesul de divorț intentat lui George Burcea. De atunci, actorul a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a o face pe cântăreață să se răzgândească și să fie de acord să aibă custodie comună.

S-a aflat ce caută George Burcea în casa Andreei Bălan. Actorul vrea custodie comună

La începutul lunii martie, Andreea Bălan a depus actele de divorț la judecătorie, fiind convinsă că între ea și George Burcea nu mai există nicio șansă de împăcare. Cei doi ar fi fost separați, deja, și din punct de vedere legal însă, din cauza pandemiei de coronavirus, ei sunt soț și soție și în momentul de față. Însă, nu pentru mult timp pentru că, în curând, va începe procesul celor doi.

Andreea a dezvăluit, recent, faptul că a cerut custodie exclusivă, dezvăluind și motivele pentru care a făcut acest lucru: “Dacă el îmi demonstrează în următoarele luni că este dispus să se implice, putem ajunge la o înțelegere. Intenția mea nu e să cresc singură aceste fete, ci cu tatăl lor. Clara se trezește noaptea de trei ori să bea lătic și îmi este foarte greu să nu dorm nopțile, iar a doua zi să plec la job și să filmez 8-10 ore. E nevoie să mă suplinească și el”.

S-a aflat ce caută George Burcea în casa Andreei Bălan. Actorul vrea custodie comună
S-a aflat ce caută George Burcea în casa Andreei Bălan. Actorul vrea custodie comună

George merge zilnic în casa Andreei Bălan

George Burcea știa deja despre faptul că Andreea vrea să aibă numai ea custodia fetelor, deși nu aceasta fusese înțelegerea inițială dintre ei. Disperat să nu le piardă pe Ella și pe Clara, actorul este dispus să renunțe la orgoliu, pe alocuri la dreptate, ba chiar și la libertate, pentru a petrece tot timpul alături de fiicele sale.

“De când Andreea a început filmările la Te cunosc de Undeva, George merge zilnic la fete. Le gătește, le scoate în parc, le dă să mănânce, le culcă. Este un tătic cu normă întreagă. Desigur, acasă este și mama Andreei. Vă spun sincer că este speriat să nu își piardă fiicele, este conștient că acest lucru se poate întâmpla din cauza poveștii cu drogurile, dar și a faptului că nu are propria locuință și nici un venit fix lunar.

Tocmai de aceea, este dispus să înghită anumite exagerări, să le spunem, ale Andreei, pentru ca ea să se răzgândească și să ceară custodie comună. Și cererea asta de custodie exclusivă este tot un exces de zel din partea ei. Însă, iată că planul i-a ieșit, a reușit să îl pună pe George cu “botul pe labe” și să fie prezent mereu în casa ei. Ce-i drept, atunci când ea nu e”, ne-au dezvăluit surse din anturajul celor doi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News