Surpriza de proportii la Kanal D. Iata cine va prezenta sezonul 3 al emisiunii „Puterea Dragostei”

By

Nimeni nu se astepta la o asemenea veste din partea postului de televiziune Kanal D. Emisiunea matrimoniala „Puterea dragostei” s-a bucurat de un real succes, iar acest lucru a fost demonstrat de audienta crescuta a emisiunii. Cea care a fost aleasa sa modereze aceasta emisiune a fost Andreea Mantea.

Frumoasei brunete i s-au indeplinit toate conditiile la acel moment, mai exact sa isi poata lua baietelul alaturi de ea in Turcia, dar si bona, sa i se plateasca un apartament extrem de luxos in care sa locuiasca toti 3, sa-i fie asigurata gradinita lui David si probabil multe alte conditii.

Sefii de la Kanal D au accept acest lucru fara sa stea pe ganduri, mai ales ca bruneta facea un sacrificiu imens renuntand la viata ei normala din Romania. Chiar fiul ei a fost motivul la inceputul primului sezon cand voia sa renunte la tot, pentru ca nu se putea acomoda.

Insa cum cel de-al doilea sezon este pe punctul de a se termina, marea finala avand loc pe data de 26 iulie, toata lumea se astepta ca Andreea Mantea sa fie in continuare moderatoarea emisiunii, nicidecum nu o vedeau intr-o alta postura.

Anuntul surprinzator a avut loc la putin timp dupa ce Andreea Mantea a transmis un mesaj emotionant participantilor:

Pe masura ce ne apropiem de Marea Finala emotiile, tensiunile cresc, cum e si firesc. Am trecut, alaturi de concurenti, printr-o multime de stari sufletesti, m-am atasat de ei. Am suferit odata cu ei, m-am bucurat atunci cand ei au avut motive sa fie fericiti. Am asistat si la izbucniri ale orgoliilor, la dezamagiri, pentru ca e omeneste sa treci si prin asa ceva. Pe 26 iulie, vom afla deznodamantul, sunt extrem de emotionata si eu in asteptarea Marii Finale.”

Cea care ii va lua locul este o cunoscuta vedeta a postului de televiziune Kanal D inca de la participarea sa la emisiunea „Bravo, ai stil”. Ea si-a dorit enorm o cariera in televiziune, producatorii de la renumitul post de televiziune au placut-o, iar acum a primit marea veste: o inlocuieste pe Andreea Mantea la emisiunea „Puterea Dragostei”:

Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei; sunt nerabdatoare să îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care își caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenților!”, a spus Cristina Mihaela Dorobantu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News