Surpriza de proportii la Kanal D. Iata cine va prezenta sezonul 3 al emisiunii “Puterea Dragostei”

By
loading...

Nimeni nu se astepta la o asemenea veste din partea postului de televiziune Kanal D. Emisiunea matrimoniala “Puterea dragostei” s-a bucurat de un real succes, iar acest lucru a fost demonstrat de audienta crescuta a emisiunii. Cea care a fost aleasa sa modereze aceasta emisiune a fost Andreea Mantea.

Frumoasei brunete i s-au indeplinit toate conditiile la acel moment, mai exact sa isi poata lua baietelul alaturi de ea in Turcia, dar si bona, sa i se plateasca un apartament extrem de luxos in care sa locuiasca toti 3, sa-i fie asigurata gradinita lui David si probabil multe alte conditii.

Sefii de la Kanal D au accept acest lucru fara sa stea pe ganduri, mai ales ca bruneta facea un sacrificiu imens renuntand la viata ei normala din Romania. Chiar fiul ei a fost motivul la inceputul primului sezon cand voia sa renunte la tot, pentru ca nu se putea acomoda.

Insa cum cel de-al doilea sezon este pe punctul de a se termina, marea finala avand loc pe data de 26 iulie, toata lumea se astepta ca Andreea Mantea sa fie in continuare moderatoarea emisiunii, nicidecum nu o vedeau intr-o alta postura.

Anuntul surprinzator a avut loc la putin timp dupa ce Andreea Mantea a transmis un mesaj emotionant participantilor:

Pe masura ce ne apropiem de Marea Finala emotiile, tensiunile cresc, cum e si firesc. Am trecut, alaturi de concurenti, printr-o multime de stari sufletesti, m-am atasat de ei. Am suferit odata cu ei, m-am bucurat atunci cand ei au avut motive sa fie fericiti. Am asistat si la izbucniri ale orgoliilor, la dezamagiri, pentru ca e omeneste sa treci si prin asa ceva. Pe 26 iulie, vom afla deznodamantul, sunt extrem de emotionata si eu in asteptarea Marii Finale.”

loading...

Cea care ii va lua locul este o cunoscuta vedeta a postului de televiziune Kanal D inca de la participarea sa la emisiunea “Bravo, ai stil”. Ea si-a dorit enorm o cariera in televiziune, producatorii de la renumitul post de televiziune au placut-o, iar acum a primit marea veste: o inlocuieste pe Andreea Mantea la emisiunea “Puterea Dragostei”:

Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei; sunt nerabdatoare să îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care își caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenților!”, a spus Cristina Mihaela Dorobantu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News