De la ce a pornit cearta dintre Brigitte Sfăt și fiul ei! Detalii șocante au ieșit la iveală. Ce i-a facut Robert: ‘A împins-o și…’

By

Brigitte Sfăt trece prin momente dificile! Vedeta a fost jefuită de băiatul său și de amicii acestuia. Soția lui Florin Pastramă a tras o sperietură zdravănă după ce tinerii au intrat peste ea în casă, în timp ce dormea, și i-au sustras mai multe obiecte de valoare. În plus, fiul ei, Robert, i-a furat și bolidul pe care ulterior l-a distrus.

După tot incidentul de duminică seară, 21 iunie, Brigitte Sfăt a cerut un ordin de restricție și a luat măsuri drastice în scandalul cu fiul său în vârstă de 20 de ani. Vedeta și-a acuzat băiatul că este consumator de substanțe interzise, însă tânărul neagă acest lucru.

Brigitte Sfăt, scandal de zile mari cu fiul său

Mai mult de atât, Brigitte Sfăt a decis ca fiul ei, Robert, să plece din casa și să nu îl mai întrețină, scrie Impact.ro. Se pare că tot scandalul dintre cei doi a început în momentul în care tânărul a dat o petrecere în vila mamei sale, fără o anunțe înainte. Alături de mai mulți prieteni, Robert s-a distrat pe cinste, lucru care a înfuriat-o teribil pe vedetă.

Brigitte Sfăt i-ar fi reproșat acestuia că dă muzica prea tare și că i-a distrus casa. În schimb, Robert nu a luat-o în seamă, iar de aici au degenerat lucrurile.

‘A vrut să o dea pe mama lui afară din cameră, așa că a împins-o. Ea s-a opus și a urmat un schimb de îmbrânceli care s-ar fi terminat cu o bătaie în toată regula dacă nu intervenea Florin să îi despartă. Nervos, Robert a început să arunce cu lucruri pe jos, iar pe cele de valoare a început să le strângă val vârtej împreună cu prietenii săi, în timp ce Brigitte plângea în hohote.

Băiatul a luat, mai apoi, cheile de la mașină, s-a urcat alături de ceilalți băieți în trombă. Brigitte a început să alerge disperată după el, rugându-l să nu ia mașina. Însă nu a avut cu cine să se înțeleagă’, au spus surse din preajma lui Brigitte Sfăt pentru sursa citată mai sus.

Ce decizie a luat

Sătulă de toate certurile cu adolescentul, fosta soție a lui Ilie Năstase a decis să îi facă bagajele acestuia și să îl dea afară din casă. Se știe că bruneta nu avea o relație tocmai bună cu băiatul. Robert este copilul pe care Brigitte Sfăt l-a avut cu primul ei soț, Octavian Sfăt, care a decedat în 2002. Până la vârsta de 14 ani, tânărul a fost crescut de bunicii de la Timișoara.

‘Nu mai poate suporta nici ea, a trecut cu vederea multe lucruri. I-a furat bijuterii din casă, tablouri, chiar și electrocasnice. A ajuns la capătul puterilor. Mereu i-a dat șanse lui Robert, mereu a încercat să îl aducă pe calea cea dreaptă. Nu s-a putut. Acum l-a dat afară din casă și i-a spus să nu se mai întoarcă. A ajuns să fie bruscată în casă de propriul copil.

Este terminată psihic și suferă pentru că i-a făcut plângere penală fiului său, dar nu a mai avut altă opțiune, le-a încercat pe toate. Brigitte speră ca instanța să îl oblige pe fiul său să se interneze într-o clinică de dezintoxicare. Are probleme și cu alcoolul și cu drogurile. A nimerit într-un anturaj foarte prost. Băieții aceia se droghează și profită de el ca să își cumpere substanțe. Robert are bani și are de unde să cheltuiască’, au mai declarat surse din preajma brunetei.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News