Costin Marculescu A murit

By

Costin Mărculescu a fost găsit mort în locuința sa de lânga casa Clejanilor. O echipă de intervenție a fost chemată, a fost tăiată ușa apartamentului în care locuia și l-au găsit pe Costin Mărculescu mort. Moartea lui Costin Mărculescu a fost anunțată la 112 de Horațiu, reporterul XNS Show, reoporterul lui Dan Capatos.

Surse din cadrul anchetei susțin că acesta era în stare de putrefacție în cada.

Costin Mărculescu a inființat o școală de modele cu Carmen Pleșa care i-a fost furată de parternera sa. Acesta a fost găsit mort singur în casă, iar cazul este similar cu cel Cristinei Țopescu. Câinii au fost cei care au dat alarma, de 3 zile urlau și lătrau.

UPDATE 01:15 – Costin Mărculescu a fost depistat de un echipaj SMURD în urmă cu câteva luni. Atunci i s-a recomandat să consulte un psihiatru pentru că era într-o depresie profundă. Mărculescu era supărat că în ultima perioadă n-a mai fost în centrul atenției și nici contracte nu a mai avut.

UPDATE 01:12 – Costin Mărculescu a scris o carte despre fiecare din prietenii săi, pe care plănuia să o lanseze în acest an. Urma să fie ziua lui pe 29 iunie.

COSTIN MARCULESCU A MURIT – UPDATE 01:06
Costin Mărculescu a murit făcând infarct  conform unor surse SMURD. Acesta îi rugase cu ceva timp în urmă pe Mara Bănică și Pepe să se ocupe de înmormântare.
Ultima dată când a vorbit cu cineva a fost luni cu Mara Bănică.
Varianta sinuciderii este exclusă de prietenii săi apropiați, Dan Capatos, Mara Banică.

Cine a fost Costin Mărculescu?

Costin Marculescu s-a nascut pe 29 Iunie 1969 in Craiova, este un cunoscut actor, vedeta de televiziune, cantaret. Detine si o agentie de fotomodele si manechine “Compania de manechine si fotomodele Costin Marculescu” care a fost infiintata in 1999, la Bucuresti, companie ce are inca de la inceput mai multe sectiuniL scoala de modelling, agentie de modelling, scoala de dans sportiv, agentie de impresariat artistic, firma de organizat evenimente artistice, casa de productie, fiind asociat cu Carmen Plesa cativa ani. Marculescu a cochetat cu muzica si actoria, jucand in cateva filme.

Debutul in actorie l-a avut in 1987, odata cu rolul din filmul “Extemporal la dirigentie”. Au urmat apoi rolurile din filmele “Compromisul” in 1995, iar in “Patul lui Procust” din 2001 l-a in

terpretat pe Galgojanu. Artistul mai poate fi vazut si in piese de teatru, are spectacole in toata tara. Costin a reusit de-a lungul anilor sa intre nu numai in lumea modellingului ci si a teatrului, a muzicii, dansului, televiziunii. A ajuns una dintre cele mai cunoscute figuri din show-bizz-ul romanesc.

De ce este faimos Costin Marculescu?

Costin Marculescu este una dintre cele mai cunoscute persoane din show-bizz, reusind de fiecare data sa iasa in evidenta prin activitatea sa, sau prin scandalurile in care a fost implicat si continua sa fie. A devenit cunoscut datorita agentiei sale de manechine si fotomodele, reusind sa se remarce si prin talentul sau actoricesc dar si prin muzica, avand numerosi sustinatori.

De ce ne place Costin Marculescu?

Costin Marculescu a cucerit publicul cu talentul sau, aparand in cateva filme si lansand cateva melodii, dar a demonstrat ca este si un foarte bun afacerist, avand o agentie de modele care se bucura de mare succes. Este foarte apreciat pentru cariera sa, a reusit sa cucereasca cateva dintre femeile frumoase din show-bizz-ul romanesc. Ne place Costin deoarece filmele si piesele de teatru in care joaca se bucura de mare succes.

Pe scurt despre Costin Marculescu:

Nume: Costin Marculescu
Data nasterii: 29 Iunie 1969
Zodie: Rac
Locul nasterii: Craiova, Romania
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Saten
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorit
Copii: Nu are
Ocupatie: Actor, cantaret

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News