A luat nota 3,65 la Evaluarea Nationala, apoi a facut contestatie. Surpriza traita de o eleva din Bucuresti intrece orice imaginatie

By

O eleva din Bucuresti a avut parte de o surpriza de proportii, dupa ce a sustinut examenul de Evaluare Nationala in anul 2017. Initial, tanara a primit la Matematica nota 3,65, dar dupa contestatie situatia ei scolara s-a schimbat radical.

Potrivit stirileprotv.ro, o eleva de la Colegiul National Ion Neculce din Bucuresti a trecut prin emotii mari dupa ce si-a vazut nota de la Matematica obtinuta la examenul de Evaluare Nationala: 3,65.

Dupa contestatie, nota ei s-a transformat in 10, semn ca se pot strecura greseli mari atunci cand se corecteaza lucrarile. Acest fapt incurajeaza elevii care se simt neindreptatiti sa depuna contestatie si pot avea parte chiar de surprize placute.

Potrivit aceleiasi surse, mai exista si posibilitatea ca eroarea sa fie doar de trecere in tabel, lucrarea in sine sa fi fost notata inca de la inceput cu 10.

Astazi s-au afisat rezultatele la Evaluarea Nationala 2020

Primele rezultate s-au afisat astazi, 22 iunie 2020, la ora 14.00, iar intre orele 16.00 si 19.00, si pe 23 iunie, intre orele 8.00 – 12.00 se vor putea depune contestatii.

Mai mult, pe data de 27 iunie este programata afisarea rezultatelor finale dupa solutionarea contestatiilor.

Elevii pot completa optiunile in fisele de inscriere la liceu in perioada 2-6 iulie, iar repartizarea computerizata va avea loc in data de 10 iulie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News