Se afla în mașină, când a văzut în parcare o femeie gravidă care cerșea alături de fiul său. Dar nu asta a șocat-o, ci ce a făcut cerșetoarea apoi! În ce lume trăim?

By

Se spune mereu „nu judeca o carte după copertă”, însă poți ține mereu cont de această regulă?

O femeie a fost extrem de șocată să vadă într-o zi o femeie însărcinată care cerșea bani pentru fiul său. Faptul că era însărcinată nu a fost cel mai șocant moment. După ore întregi în care a stat în soare, aceasta a făcut un lucru de-a dreptul revoltător.

Femeia a făcut mai multe fotografii femeii însărcinate și a contactat stația locală de știri. Aceasta a spus că femeia era cu un copil, mic, probabil al ei, lângă centrul comercial al orașului în fiecare weekend când este mai aglomerat. Timp de două luni, aceasta a continuat să facă acest lucru și uneori soțul sau iubitul său venea cu ea.

Însă, imediat după ce stătea cu un bilet pe care îl ținea în mână și îi ruga pe necunoscuți să îi dea bani, aceasta se urca într-o mașină de lux care costă câteva zeci de mii de dolari.

Melissa Smith, cea care a văzut întreaga scenă, a observat că femeia număra banii în timp ce râdea cu prietenul sau posibil soțul ei. Smith mai spune că băiatul care era cu ei era pe bancheta din spate, dar nu se afla în scaunul auto și nici nu purta o centură de siguranță.

Ajunsă la un alt centru comercial, femeia a ieșit din mașina luxoasă și a început să cerșească, însă când a văzut că Melissa o fotografiază, a amenințat-o cu o piatră.

Deși nu este clar cine era femeia sau care au fost intențiile ei, fotografiile au stârnit scandaluri și au împărțit internetul în două. Lumea a fost revoltată să afle că se poate întâmpla așa ceva.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News