După o perioadă grea în Costa Rica, Elena Udrea se bucură acum din plin de libertate

By

FOTO: Elena Udrea, surprinsă în ipostaze neașteptate într-un parc de aventură. Cu cine a mers acolo

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, se bucură şi ea de perioada de relaxare şi a ieşit în week-end cu toată familia în parc. După o perioadă grea în Costa Rica, acum se bucură din plin de libertate.

Fosta şefă de cabinet a lui Traian Băsescu a fost suprinsă în week-endul care tocmai s-a încheiat într-un parc de aventură de pe lângă Bucureşti, alături de mama sa, de fetiţă, dar şi iubitul său mai tânăr cu 10 ani, potrivit click.ro.

Dacă anul trecut Elena Udrea avea încă statutul de refugiat în Costa Rica, fostul ministru a reuşit în cele din urmă să îşi reîntregească familia şi încearcă să recupereze acum timpul pierdut. Cei patru au fost surprinşi într-un parc din zona Baloteşti.

Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, unde încă este judecată pentru instigare la luare de mită şi spălare de bani. În urmă cu o lună, ea s-a prezentat la Curtea de Apel Bucureşti pentru un nou termen în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009, unde este judecată împreună cu Ioana Băsescu, fiica fostului preşedinte.

Elena Udrea, în vârstă de 46 de ani, şi iubitul ei Adrian Alexandrov (35 de ani) au împreună o fetiţă, pe Eva Maria, în vârstă de un an şi nouă luni. Adrian Alexandrov a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar. În 2018, el şi-a extins afacerile şi a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o unei reţele de renume internaţional.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News