A DIVORȚAT de mai bine de un an! A ținut ascuns, dar acum s-a aflat totul! La cine au rămas copiii:

By

Costin Gheorghe a plecat în Republica Dominicană, unde participă la Exatlon. Nici bine nu a plecat, pentru că au ieșit la iveală lucruri interesante despre fratele Elenei Gheorghe. Costin Gheorghe a divorțat în mare secret de femeia cu care un copil.

Până acum, Costin Gheorghe a reușit să-și țină viața personală departe de ochii presei, tocmai din acest motiv nu s-a știut că fratele Elenei Gheorghe a divorțat de femeia cu care un copil. Costin Gheorghe și Adriana aveau o relație de foarte mulți ani, însă lucrurile nu au mai mers între ei doi și au decis să o ia fiecare pe drumul lui.

Ema, fetița pe care cei doi o au împreună, locuiește împreună cu mama ei la Mediaș. Cei doi s-au înțeles foarte bine în ceea ce privește vizitele micuței. Costin Gheorghe merge foarte des la Mediaș să-și viziteze fetița, iar aceasta vine destul în vizită la bunici, la Clinceni, acolo unde și fratele Elenei Gheorghe locuiește.

Costin Gheorghe participă la Exatlon

Costin Gheorghe, 29 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului in cadrul mai multor cluburi: Sportul Studentesc, Gaz Metan Medias, Rapid Bucuresti.  Energic, carismatic, Costin pare sa fi imprumutat din sarmul surorii sale, indragita cantareata Elena Gheorghe.

Iată că acesta va apărea din 12 ianuarie la TV. Asteaptă cu nerăbdare să intre pe traseele din Republica Dominicană, la Exatlon, si sa demonstreze ca anii de fotbal l-au format si il vor ajuta sa ajunga sa castige trofeul.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News