Bătrânul de 92 de ani a intrat în bancă dar l-au dat imediat afară, când a intrat iar angajații au sunat poliția. Ce a făcut polițistul imediat ce și-a dat seama ce se întâmplă, a uimit o lume întreagă. Caz unic pentru poliție

By

Chiar la periferia orașului Los Angeles, California, poliția din Montebello a primit multă atenție cu câteva săptămâni în urmă. Dar nu pentru ceva urât sau necorespunzător, așa cum mulți oameni ar putea bănui despre poliție, mai ales în ultima vreme. Ba din contră.

Departamentul de poliție a primit un telefon de la o bancă din apropiere, despre un bătrân care făcea probleme. Ofițerul de poliție Robert Josett a fost primul care a ajuns la fața locului. Iar când a intrat în bancă, a văzut un bărbat de 92 de ani care era extrem de agitat și supărat.

Bărbatul voia doar să retragă ceva bani din contul personal, dar fiindcă buletinul îi expirase, precum și alte acte care îi puteau dovedi identitatea, nimeni din bancă nu l-a putut ajuta. Toți angajații erau agitați, iar ofițerul și-a dat seama că trebuie să intervină. Însă în loc să îl arunce pe bătrân afară din bancă și să-l lase pe străzi, Robert l-a luat pe acesta la biroul necesar unde și-a făcut un nou carnet de conducere, fiindcă în America, carnetul de conducere poate fi uneori folosit în lipsă de buletin.

Apoi cei doi s-au întors la bancă chiar înainte de închidere, iar ofițerul Robert l-a ajutat pe om să-și scoată banii.

Mai apoi, departamentul de poliție din Montebello a postat o imagine cu Robert escortându-l pe bătrân înapoi în bancă, și laudele din întreaga țară au început să curgă. Imaginea a fost distribuită de peste 40.000 de ori, fapt care ne arată că poliția chiar poate face o mare diferență în comunitate, atunci când există și dorința, dar și bunăvoința de a o face!

Într-o vreme când polițiștii sunt atât de criticați pentru acțiunile lor, iată un ofițer de poliție care dă un exemplu despre cum ar trebui să fie poliția peste tot.

Până acum peste 195.000 de oameni au recționat pozitiv la această postare. Sunteți de acord cu ei? Vă doriți să fie așa și în România?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News