A mers la coafor ca să se vopsească, dar când a văzut ce are de gând să-i pună stilistul pe păr, fata a crezut că face o glumă proastă. Uite prin ce a trecut și cum arată fata acum

By

Tendințele de colorare a părului se schimbă repede și abia dacă avem timp să alegem ce e mai potrivit pentru noi. Drept dovadă că în Beirut, arta colorării părului a fost dusă la un alt nivel. Cel puțin așa arată imaginile de mai jos!

Abed Allahitani este stilist într-un coafor din Beirut, Liban. Bărbatul a devenit destul de faimos de când lumea a văzut un filmuțel cu el în timp ce vopsea o clientă cu un ingredient nemaiîntâlnit: Nutella. Greu de crezut, dar este cât se poate de adevărat! Acesta a aplicat o lingură din crema de ciocolată cu alune pe părul femeii. Și chiar dacă procedeul pare că nu dă roade, veți rămâne surprinși de aspectul final al părului femeii.

Abed nu folosește doar Nutella în tehnicile sale de vopsire a părului. Bărbatul apelează și la alte lucruri dulci, alături de produsele obișnuite de îngrijire a părului.

La început, procesul este standard: stilistul taie câțiva centimetri din părul clientei, aplică un pic de colorant pentru pări, apoi adaugă bucăți de ciocolată.

Motivul pentru care Abed apelează la astfel de tehnici rămâne un mister. Poate fi vorba că aceste produse miros frumos, sau poate este doar o modalitate de a distra clienții. Indiferent de adevăratul motiv, Abed pare destul de priceput în ceea ce face.

Ce părere ai despre această tehnică? Ai fi dispusă să încerci vreodată o vopsire cu Nutella?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News