Hoțul a intrat în casa femeii, dar când a văzut cine e s-a speriat și a fugit mâncând pământul! Te prăpădești de râs: „Trebuia să-l vedeți cum a sărit gardul”

By

Acest bărbat nu a fost deloc inspirat când și-a ales locuința pe care voia să o jefuiască. El a ajuns în casa unei jucătoare de rugby, care l-a alungat imediat.

Un bărbat a intrat în locuința lui Ceri Large, o jucătoare de rugby care a fost chiar și în echipa Angliei la Cupa Mondială din 2014. Mai mult, aceasta nu era singură în casă, ci alături de alte colege din actuala ei echipă de rugby. „Era un laș mic și sfrijit. Probabil că eram mai mare de cât el, așa că are noroc că nu l-am prins”, a spus Ceri, care l-a alergat pe infractor.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul aleargă speriat, în timp ce tânăra, îmbrăcată în pantaloni scurți, vrea să-l prindă. „Trebuia să-l vedeți cum a sărit gardul. Fac pariu că nu spune nimănui că a fost urmărit de o fată”, a mai spus jucătoarea de rugby, în vârstă de 27 de ani.

Acesta se afla în dormitorul ei, de la etaj, atunci când a auzit zgomote de la parter. Lăsase ușa descuiată pentru că fratele ei urma să se întoarcă târziu, așa că și-a dat seama imediat că este vorba despre un intrus. Tânăra s-a ascuns și așteptat ca hoțul să ajungă în camera ei. Acolo, i-a băgat lanterna de la telefon în față, iar apoi a strigat cât de tare a putut că este un hoț în casă. Imediat, toată lumea s-a trezit. Hoțul s-a speriat și a început să fugă.

„Știu că nu ar fi trebuit să las ușa descuiată. Dacă l-aș fi prins, probabil l-aș fi bătut…”, mai spune tânăra. Bărbatul a reușit să se facă nevăzut, după ce a sărit gardul. Acum, Poliția din Gloucestershire încearcă să dea de urma lui.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News