Motivul real pentru care Dragos Mostenescu a parasit Romania. Acum locuieste la Londra cu familia sa! „Imi merge bine aici, nu ma mai intorc”

By

Motivul pentru care Dragos Mostenescu a parasit Romania

Interpretul lui Costel Jurcă din longevivul serial “La Bloc”, care încă se mai difuzează pe micile ecrane, s-a stabilit de aproape 3 ani la Londra, unde şi-a găsit un loc călduţ în industria spectacolelor de umor. Dragoş Moştenescu a împlinit 53 de ani pe 1 aprilie şi este plin de energie.

Unul dintre motivele deciziei sale radicale a fost și faptul că nu i se mai oferă roluri importante în țară. Inainte sa plece in Anglia, acesta a scos la vânzare un conac în valoare de 175.000 de euro, situat în Teleorman, și un apartament cu trei camere, situat în Pantelimon, București.

„Momentan lucrurile merg foarte bine aici – exceptând această perioadă dificilă pentru toţi – nu am motive de reconsiderare a deciziei.”

„Din păcate, nu am mai vorbit cu nimeni din ţară, dar vestea că “fetele mele” din serial sunt din nou însărcinate “la unison” m-a bucurat nespus! Sper să avem ocazia să ne vedem cât de curând şi să depănăm amintiri despre “La Bloc”. Revenind la online, cititorii pot găsi seria “THE MOs” pe canalul meu de YouTube Dragoş Moştenescu.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News