O noua ipoteza in cazul vedetelor infectate cu noul virus. Cine ar fi pacientul 0! Ce spune Mihai Gadea

By

Postul Antena 1 trece prin momente grele. Mihai Gadea a precizat ca, in urma anchetelor epidemiologice, noul virus nu a fost adus de artistul Marcel Pavel, asa cum s-a spus la inceput, ci de o alta persoana publica.

„A aparut informatia ca Marcel a venit pe platourile de filmare de la „Te cunosc de undeva” infectat si i-a infectat pe ceilalti, sunt mai multi infectati. Eu nu am sa dau multe detalii, pentru ca nu este rolul meu, dar in urma investigatiilor epidemiologice care s-au facut, nu Marcel Pavel a adus virusul pe platouri, s-a intamplat sa fie altcumva, de la o alta persoana. Si acela este un alt caz public. Marcel acolo s-a infectat, nu a adus el virusul”, a spus Mihai Gadea.

Desi realizatorul emisiunii nu a spus numele persoanei, tot mai multe voci afirma ca ar fi vorba despre Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea se afla internat la Institutul „Matei Bals” din capitala. Artista nu a vrut sa dea declaratii.

Vedeta fusese surprinsa in timp ce se plimba prin Sinaia, inainte de a fi confirmata cu COVID-19.

Tot inainte de a fi depistata pozitiv, artista a distribuit un text care ia in deradere nu doar virusul, dar si industria pharma.

„Covid exista! L-am vazut intre orele 15-16:00, ieri. […] Vaccinarea Big Pharma este cea mai misto chestie posibila si ne apara de boli.

Toti multi miliardarii lumii, toti presedintii tarilor, toti bliderbergii si toti presedintii de corporatii ne vor binele!”.

Nu baga, bai, organisme modificate genetic si Euri, ei pun doar minerale, vitamine, nutrienti, numai chestii bune ne baga in mancare!”.

Domnul Iohannis, domnu Orban, domnul Vela, domnul Arafat, Rafila, Strainu (corect Streinu – n.r.), tot guvernul, zi si noapte se ocupa si se preocupa doar de binele nostru”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News