Când era mic tatăl lui și-a luat familia și a fugit, peste 70 de ani fiul s-a întors în vechea casă, s-a urcat în pod și a găsit o ață pe jos. Când a tras de ea s-a închinat când a văzut ce ieșea la suprafață

By

Această poveste este despre un bărbat al cărui tată a ascuns toate bunurile familiei chiar înainte ca toți să fie obligați să-și părăsească țara. La acea vreme, tatăl l-a învățat un mod special de a regăsi obiectele ascunse, însă abia după 70 de ani a reușit să se întoarcă pentru a redobândi bunurile care erau de drept ale familiei sale.

Cum a început totul? Chiar după cel de-al Doilea Război Mondial, Rudi Schlattner și familia lui și-au abandonat casa din Cehoslovacia. Au fost forțați să fugă de acasă din cauza unui ordin de evacuare în masă al etnicilor germani, de către guvernul ceh. Schlatter, acum în vârstă de 80 de ani, a vrut să își viziteze veche acasă, așa că a întrebat oficialitățile din Cehia și a aflat că în vechea sa casă exista acum o grădiniță.

Îndată ce a ajuns, a mers imediat în pod, unde a găsit un fir de ață care atârna, a tras de el și o întreagă colecție de amintiri au ieșit la iveală. Tatăl lui le ascunsese chiar înainte de a fugi și i-a spus fiului său despre ele.

Tatăl lui ascunsese în total 70 de pachete care nu fuseseră descoperite în toți acești ani! Printre obiectele găsite se numărau și: haine, pălării de epocă, umerașe, ziare, tablouri, umbrele, pachete de țigări nedeschise, cărți, șosete și multe altele. Dar cel mai interesant este că au fost descoperite în condiții excelente. A durat mai mult de o oră până când au scos totul din locul unde fuseseră ascunse!

Încă de la descoperire, obiectele au fost mutate într-un muzeu unde sunt disponibile celor ce doresc să retrăiască această bucată de trecut. Iată mai multe imagini ale comorii ascunse timp de 70 de ani:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News