O femeie de 31 de ani din Rusia a reușit să slăbească 60 de kilograme, după ce a aflat că soțul o înșală cu fosta iubită! Cum s-a răzbunat apoi pe el:

By

O mamă de 31 de ani din Rusia a reușit să slăbească 60 de kilograme, după ce a aflat că soțul o înșală cu fosta iubită. Ajunsă la un trup impecabil și curtată de zeci de bărbați, femeia l-a părăsit.

Evgenia Vorobiyova a devenit vedetă în Rusia, după ce și-a documentat pe Instagram, timp de peste un an și jumătate, uluitoarea încercare de a slăbi 60 de kilograme.

Totul a început în momentul în care, având mai multă grijă de cei doi copii și mai puțină de propriul trup, femeia a aflat că soțul este infidel.

„Nu am fost niciodată foarte slabă. După prima sarcină am luat în greutate, în mod firesc. Apoi, după al doilea copil, nu mai puteam să mă uit în oglindă. Totul era grăsime, celulită, pielea arăta ca o coajă de portocală. Îmi era rușine să pun fotografii pe rețelele sociale. Stăteam ore întregi cu telefonul să editez poze și să mă fac mai slabă, dar nu reușeam” – Evgenia Vorobiyova

De la 127 de kilograme, Evgenia a ajuns la doar 63, o greutate ideală pentru vârsta ei. Deși la început soțul a susținut-o în acest demers, ulterior a devenit distant și a început să lipsească de acasă, ceea ce a convins-o să meargă înainte indiferent de greutăți.

„După această trădare mi-am revizuit valorile. Am înțeles că trebuie să mă schimb”

Acum, mămica este vedetă pe Instagram, ba chiar a participat la o emisiune de dating, unde a cunoscut un bărbat extrem de atrăgător.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News