A primit un pachet de la mama de acasă. Surpriza a venit abia când studentul a deschis cutia. Ce îi pusese femeia în loc de mâncare

By

Un student de 18 ani din Statele Unite a avut parte de o adevărată surpriză din partea mamei sale, la cămin. Primul lucru la care s-a gândit Connor Cox a fost că a primit mâncare de acasă. Băiatul în vârstă de 18 ani s-a înscris la Colegiul din Pennsylvania și credea că va fi independent, iar de acum va putea să facă tot ce își dorește, fără că părinții lui să se mai amestece.

Până într-o bună zi, când Connor a fost anunțat că a primit o cutie de acasă. Inițial a crezut că a primit mâncare de la mama lui, însă a avut o surpriză neplăcută în momentul în care a deschis-o.

„La început am fost încântat. Era că atunci când primești pachet de la familie, de Craciun”, a mărturisit Connor.

A rupt ambalajul, a deschis cutia nerăbdător și a găsit doar… hârtii. Le-a dat la o parte crezând că acestea doar acoperă alimentele. Dar nu a fost așa. Mamă lui îi trimisese gunoiul pe care băiatul îl lăsase în cameră să pe tot parcursul vacanței.

„Am crezut că mamă mi-a trimis niște bunătăți, dar de fapt am găsit gunoaie și hârtii pe care trebuia să le arunc înainte să plec la cămin, la facultate”, a mai adăugat băiatul.

Înainte de a plecă la colegiu, băiatul și mamă să au făcut un acord. El trebuia să facă ordine în lucrurile sale și să arunce gunoiul înainte de a plecă la colegiu. Însă băiatul nu s-a ținut de cuvânt și a crezut că poate scăpa.

„L-am învățat pe Connor de mic să fie ordonat. Iar acum merită să fie sanctionat”, a spus mama sa, Terri.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News