Au vrut să facă o fotografie de nuntă pe podul unui râu. Mireasa a aruncat buchetul, iar în secunda următoare, nuntașii au strigat îngroziți văzând asta, uite ce era

By

În ziua cea mare, mireasa a aruncat buchetul în apele înghețate ale râului, după tradiția locală. Ce s-a întâmplat imediat după acest obicei, a lăsat cu gura căscată pe toți nuntașii.

Cameramanul prezent la nuntă a povestit totul: „După ce mireasa a aruncat buchetul în apă, noi ne-am repezit la balustrada podului pentru a vedea cum au căzut florile. Și imediat am auzit o voce subțire strigând ”Ajutor! Ajutor!” Și la doar câțiva metri de pod, într-o gaură din gheață, în apa rece, se zbătea un bărbat, iar alături se agita o fetiță de vreo 9-10 ani. Se pare că bărbatul reușise s-o împingă pe fetiță pe malul de gheață, iar el se agățase cu disperare de marginea care se rupsese în mâinile lui, și îi striga fetei să plece cât mai departe de gheață.”

Fetița, speriată, umbla de colo colo, de-a lungul țărmului, neștiind cum să îl ajute pe tatăl său. Văzând alaiul de nuntă pe pod, copilul a început să strige după ajutor. Fără să stea o clipă pe gânduri, nuntașii s-au grăbit să îl ajute pe bărbatul care risca în orice clipă să se înece.

Cu mult efort, tinerii nuntași au reușit să îl scoată pe bărbatul de 36 de ani din apele reci ale râului.

Abia după ce și-a revenit, bărbatul salvat a povestit cum a ajuns în apa rece ca gheața. În acea zi, fiica lui i-a cerut să iasă la plimbare, așa că au hotărât să meargă pe malul râului. Fetița a început să se joace și, accidental, a căzut în apă. Tatăl s-a grăbit s-o salveze, dar pojghița de gheață a crăpat sub greutatea lui și a căzut și el în apă.

„Nici măcar nu l-am întrebat cum se numește”, povestește cameramanul. „I s-a turnat ceva de băut, ca să se încălzească și apoi i-au condus acasă, pe el și pe fiica sa”.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News