O vezi pe tânăra din imagine? La prima vedere, pare a fi o femeie obişnuită, dar când vei afla adevărul te vei cruci. Detaliul pe care nimeni nu-l observă în această fotografie

By

Femei machiate, cu fuste scurte,la cozile pentru recrutare în armată, în Thailanda. Nu este însă ceea ce pare la o primă vedere, ci este vorba de transexualii care, în fiecare an, trebuie să participe la „loteria” de recrutare.

Chiar dacă sunt scutiţi de armată, ei trebuie să se prezinte la eveniment deoarece, potrivit legislaţiei, nu este recunoscut decât sexul de la naştere.

Thailanda este considerată capitala transexualilor din întreaga lume, aici având loc cele mai multe operaţii de schimbare de sex decât în orice altă ţară.

După dezbateri de ani de zile, justiţia a decis că sexul biologic nu trebuie să primeze în cazul recrutărilor în armată, dând astfel posibilitatea ca transexualii femei să fie scutiţi de serviciul militar obligatoriu, care în această ţară durează doi ani.

Cu toate acestea, transexualii trebuie să se prezinte în ziua de încorporare pentru a primi dovada că nu sunt eligibili pentru program.

Sursa Gandul

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News